coolina Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Má někdo nakou starši hru nejlip fps hru ktera pojede na trochu starším PC něco jako třeba far cry apod. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 zksu Call of Duty 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 kromě call of duty,medal of honor ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Delta Force je celkem dobra a nenarocan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 až moc nenaročna :D ale jakou ? je jích vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 možna wolfenstein enemy terriory ale to se hraje jen po netu kdyby byl zájem napiš pm či na icq rád tě do toho zasvětim..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 wolfenstein , operace flashpoint , quake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 star wars: Republic commando. naprosto super hra. jinak Deke Nukem 3D. tu nic neporazi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Spec ops 2 Je to stará hra,ale je vynikající...... Tu rozjede skoro každý comp........ Nemáš zájem mám jí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Csko :D...nebo tak něco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Csko nerozjede na každém PC.......... A ještě pochybuji,že bude mít tak to rychlí internet,ale chtěl jsem se zeptat,jestli tu hru scháníš,nebo se chceš dozvědět jak se jmenuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Csko nerozjede na každém PC..........A ještě pochybuji,že bude mít tak to rychlí internet,ale chtěl jsem se zeptat,jestli tu hru scháníš,nebo se chceš dozvědět jak se jmenuje? Jakto, že nerozjedeš? Mě jela kdysi i na 98čce :D a s 128mb ram :D ... A nepotřebuje internet :D může hrát s botama :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Dovolím si nesouhlasit - CS 1.6 rozjede i ta téměř největší rachotina a připojení k netu ani nepotřebuje - boti tam většinou jsou (: Oblíbené FPSka ze starých časů byli všichni staří Quákové (I - III:A), nic jiného mě nikdy nechytlo (: Teda samozřejmě Half-Life, to musel hrát každý (: edit: xD Tak mě StAfo0 předběhl xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 No vidíš a pak, že nerostou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 JJ,já myslel CSS to má večí požadavky,neuvažoval jsem na 1.6,ale podle mně counter hrát s botama za chvíli přestane bavit...... Ale projel bych si nějaké fora,kde jsou staré hry nebo bych hledal přes google a určitě něco najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Battlefield , Max payne , Red faction Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 a nebo ještě hra Devastation :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.