SIMČA Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli při spuštění :psp:slima musím mít dané umd!Nebo se mi to bez toho nerozjede jako (prý )u Fatu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 1, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Nemusis mit v mechanice umd :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 :wohow::wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 tak to je paráda,už jsem se lekla,že ho budu muset někde schánět. Ale při koupi úplně nového slima je umd v základní výbavě?Nebo je v balení jenom nabiječka,usb kabel :psp: a karta!!?:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 nějak mi to tu skáče třikrát!?:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pešas Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 nějak mi to tu skáče třikrát!?:? v zakladnim baleni je pouze nabijecka, baterie, manualy a PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 A v manualu jsem taky nenaŠla propojenÍ dvou pspČek na hry ( wifi ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SIMČA
Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli při spuštění :psp:slima musím mít dané umd!Nebo se mi to bez toho nerozjede jako (prý )u Fatu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts