SIMČA Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli při spuštění :psp:slima musím mít dané umd!Nebo se mi to bez toho nerozjede jako (prý )u Fatu?
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 1, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Nemusis mit v mechanice umd :D
0 SIMČA Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 tak to je paráda,už jsem se lekla,že ho budu muset někde schánět. Ale při koupi úplně nového slima je umd v základní výbavě?Nebo je v balení jenom nabiječka,usb kabel :psp: a karta!!?:?
0 SIMČA Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 nějak mi to tu skáče třikrát!?:?
0 Pešas Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 nějak mi to tu skáče třikrát!?:? v zakladnim baleni je pouze nabijecka, baterie, manualy a PSP
0 SIMČA Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 A v manualu jsem taky nenaŠla propojenÍ dvou pspČek na hry ( wifi )
Otázka
SIMČA
Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli při spuštění :psp:slima musím mít dané umd!Nebo se mi to bez toho nerozjede jako (prý )u Fatu?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts