psychoks Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 ahoj lidi nehral to zvas uz nekdo ? je to dobra hra a takovy ? ja totiz nikde nemuzu najit recenzi ani obrazky na ps3 je to pecka ale na psp nevim pokud neco o tom vite tak prosim napiste svoje zkusenosti z touto hrou Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2 thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Koukni se do download sekce. tam to je i s obrázkama. Graficky to vypadá hezky, ale jelikož mám malou paměťovku tak sem eště nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 jestli je to ono co si myslím,tak je to pěkná ptákovina a to mám tento žánr her rád......ptákovina je slušné slovo..jo a taky jsem to dohrál.....doted nechápu proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 dik za strucnej nazor usetril si mi dost casu bartokar thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.