crabman Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Ahojte, chci se zeptat zda jsou nějaké hry v češtině? Znám pouze Mysims Kingdom... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Kdes zjistil, že bude Mysims Kingdom v češtině? Já jinak o žádné hře nevím a jsem si skoro jistej tím, že žádná jiná hra v češtině není :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grzibO Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Taky mi to připadá jako pěkná blbost!..Originálka to určitě nebute!Maximálně homebrew! Ale jestli to někdo najde,tak snad se to tady oběví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crabman Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 mysims kingdom uz mam a je to verze MULTI 11. Coz znamena ze je tam 11 ruznych jazyku a mezi nima je i cestina.... vy to jeste nemate stahle? tady je link : http://frozen-roms.in/details_7596.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grzibO Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 mysims kingdom uz mam a je to verze MULTI 11. Coz znamena ze je tam 11 ruznych jazyku a mezi nima je i cestina....vy to jeste nemate stahle? Jdu se na to mrknout!....díky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Evropská verze má v sobě češtinu. Včera nebo předvčerejškem mi to bratr řikal a já na něj koukal jak na De**la, dokud sem si neověřil, že to fakt je česky. Jinam snad nic neni. Jelikož je ale Mysim od EA, tak se dá předpokládat že EA s tim nesekne a udělá další hry v CZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grzibO Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 No mysims kingdom je vo ničom!Hrál jsem to sice jenom asi 10 minut,ale myslí že i tak jsem tomu věnoval hodně času!....Připadá mi to jak pro děcka do 12 let!..........co si o tom myslíte vy??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 tohle není debata o hře my sims grzibO takže k tématu nebo budou lítat červené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 No dalsi hry v čestine uz nejsou ale podle me EA uz bude mit nejaky dalsi hry s cestinou rozpracovane nebo pripravene k vydani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 včera jsem ještě objevil hru v cz Littlest Pet shop ve verzích Winter, Jungle a Garden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Tak uz to zacina a ja ani neveril ze DS hry v cestine budou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Hustý, ale chtělo by to víc her v češtině..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Vic her ale ne tyto detske hry ktere normalniho cloveka omrzi po 3minutach hrani... Nejaky RPG, Adventuru,.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 jestli myslíš hry jako dementiu, castlevania, resident, zelda atp tak na to zapomeńte to se nestane a moc dobře to víte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Mno nintendo by časem mohlo dělat hry ve více jazycích, ale to neznamená, že udělá. Např. pokémoni vycházeli na gba v asi 8 jazykovejch verzích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 a vyšli někdy cz? myslím, že ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 ZATIM ne. Ale snad se jednou stane zázrak a.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 NA PC jsem přes emulátor hrál nějaké CZ pokemony ... myslím, že to byla upravená gold/silver verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 ale já se tu nebavím o úpravě...ale o originální verzi hry..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Dante: Proc by nemohli...Xbox360 taky zacinal na autickach a podivej se ted...Velke RPG Fable II... Smaozrejme je to neco uplne jinyho nez NDS ale prece jenom...Uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Dyt i na compy pred nejakou 0dobou byla uspechem Mafia s ceskym dabingem. Ted uz je cesky kdeco. A na DS to snad bude taky tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 ty seš.......mafia je česká hra :lol: tak teď ses vyznamenal :D no....tady nic nevyřešíme LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts