honzar Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 doporucili by jste mi jeden z techto dvou notbooku?? dala by se u nich zvetit RAM/hdd, procesor, lepsi graficka karta?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 EEE je mnohem lepsi, kvalitnejsi, precizneji udelane s ohledem na detaily - to se neda rici o Aceru. RAM a HDD zvetsit neni problem, na procesor a grafiku zapomen.. .. CPU by se teoreticky jeste zlepsit dal, ale pochybuji, ze budes rozebirat cely notes a vyndavat z patice CPU a davat tam jine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 ale jaký Eee myslíš?(701,901,1000?) ... cokoliv hlavně ne acer :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 presne tak asus je asi nejlespi 901 ale já bych nejraději chtěl 701! ale hlavně ne acer kupoval jsem před 2,5 rokem notebook acer za 30 000kč!! teď mám zájmce co dají 5000,- a jsem rád! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Caesarus Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 eee mam doma a je to fakt dobra vecicka rozhodne doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Urcite Eee nevim jestli jsi vydel to ONE ale ja mel moznost si ho vyskouset a touchpad je fakt na nic hrozne malinkaty a to levy a pravy tlacitko na boku no silenost a Eee jsem mel taky moznost vyskouset jak 901 tak 1000h a rozhodne na me delalo lepsi dojem ber Eee neprohloupis acer je smejd ktery patri do popelnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest mod_alesek Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 koukal sem na konfiguraci mezi asus eee(s atomem) a acer aspire one...jsou vykonove na stejny urovni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 presne tak asus je asi nejlespi 901 ale já bych nejraději chtěl 701!ale hlavně ne acer kupoval jsem před 2,5 rokem notebook acer za 30 000kč!! teď mám zájmce co dají 5000,- a jsem rád! Jenomze 2,5 roku je 2,5 roku technika de doprdedu coz cekal a vubec proc to sem pises on se ptal na to co je lepsi ne za kolik sis kupoval Acer pred 2,5 rokem a za kolik ho prodavas ted.... Jinak k tematu rozhodne Asus... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honzar
doporucili by jste mi jeden z techto dvou notbooku?? dala by se u nich zvetit RAM/hdd, procesor, lepsi graficka karta??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts