sataspatas Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 dobry den mam problem mam psp SLIm a firmware 5:00 M33 a kdyz zapnu Midnight Club Los Angeles Remix tak mi nabidne profil dam nejaky a pokazde se mi ukazze cerna obrazovka nejde s tim nic delat co s tim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pešas Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 zkousel jsi uz jiny ISO, CSO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sataspatas Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 nezkousel stahnul jsem to a nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MasterMIND Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Zkus změnit umd iso mode (v xmb zmáčkni select, a tam to je) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sataspatas Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 stale to nejede napise mi to load cmpleted a potom musim zmacknout o a tam se mi to kousne a cerna obrazovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dafsig Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 skus vytvorit novy profil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pešas Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 tak si stahni jiny ISO, CSO. Za zkousku to stoji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sataspatas
dobry den mam problem mam psp SLIm a firmware 5:00 M33 a kdyz zapnu Midnight Club Los Angeles Remix tak mi nabidne profil dam nejaky a pokazde se mi ukazze cerna obrazovka nejde s tim nic delat co s tim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts