sataspatas Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 dobry den mam problem mam psp SLIm a firmware 5:00 M33 a kdyz zapnu Midnight Club Los Angeles Remix tak mi nabidne profil dam nejaky a pokazde se mi ukazze cerna obrazovka nejde s tim nic delat co s tim ?
0 sataspatas Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 nezkousel stahnul jsem to a nejede
0 MasterMIND Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Zkus změnit umd iso mode (v xmb zmáčkni select, a tam to je)
0 sataspatas Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 stale to nejede napise mi to load cmpleted a potom musim zmacknout o a tam se mi to kousne a cerna obrazovka
0 Pešas Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 tak si stahni jiny ISO, CSO. Za zkousku to stoji..
Otázka
sataspatas
dobry den mam problem mam psp SLIm a firmware 5:00 M33 a kdyz zapnu Midnight Club Los Angeles Remix tak mi nabidne profil dam nejaky a pokazde se mi ukazze cerna obrazovka nejde s tim nic delat co s tim ?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts