PELUT Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Docela dost mě chytly hry jako Neverland Card Battles aYu-Gi-Oh! GX Tag Force! Chtěl bych se zaptat jestli nejsou jiné takovéto hry?:psp: A ještě pár otázek ke hře Yu-Gi-Oh! 1. Dají se sehnat karty i jinak něž ve Store? 2. Kde seženu nějaký Item? Sendviče už vím! 3. Jak bych měl asi postavit ideální balíček? :blink: Děkuji za odpovědi!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LTRaven Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 JJ ještě je něco od marvelu se superhrdinama jak Spiderman apod. sry ale název nevím:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PELUT Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Díky, našel jsem nějaké podobné: Warhammer:BfA, Marvel:TCF a ještě druhý díl Yu-Gi-Oh! který mi nabýdl odpovědi na mé otázky k prvnímu dílu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.