Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

přechod mezi koaciálním kabelem na síťový konektor

Otázka

Odesláno

Dobrý večer,

prosím o info, zda se dá někde koupit nebo vyrobit přechod z koaxiálního kabelu na kterém by byl konec se síťovým konektorem, který se připojí do routeru.

Jedná se mi o to, že ze nynější stav internetového připojení je takový, že na střeše je anténa na bezdrtá. internet. Z antény mi jde koaxiál do Buffala a z Buffala mi jde USB do počítače a z počítače mi jde sítový kabel do PS3 a tak je i připojeno k síti. ALe nejdou mi hrát multiplayery u PS3.

Proto chci vyhodit Buffalo a místo toho dát router, ale ten musím nějak přpojit k tomu koaxiálu co mi jde od antény - ALE NEVÍM JAK ?????

prosím poraďte....

předem díky

JARDA

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
je to koax z anteny, na buffalu tusim ze prijimas wifi a posilas to dal pres usb....buffalo nahrad wifi routerem ;)

Dovol abych tě opravil ne routerem ale klientem.

SVD: ty kontaktuj svého poskytovatele internetu aby ti to koncové zařízení vyměnil za jiné s konektorem RJ45

na ten si pak připíchni nějaký 4 portový router klidně s wifi, to co zkoušíš vymyslet je nesmysl.

• 0
Odesláno

Promiň to co ti radil ogami je nesmysl, samozřejmě že ti to půjde s routerem, akorát musíš vybrat takový co se dá přepnout do klientského režimu a zjistit jak to máš nastavit od poskytovatele.

Edit: zkus třeba tento http://www.alza.cz/edimax-br-6204wg-access-d58536.htm

ještě link na manuál aby jsi to mohl probrat s poskytovatelem - http://www.edimax.pl/cz/support_detail.php?pl1_id=1&pl1_idSelect=support.php%3Fpl1_id%3D1%26mwsp%3D1&pd_id=11

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu