sysasysa Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jak je to se Skype na PSP. Mám nejnovější FW, ale nevim jak se tam dostat, kde to tam je, co k tomu potřebuju atd. Eště bych se chtěl zeptat, jaky HB je nejlepší na ICQ. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _beriii_ Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Mas fat nebo slim? Na fatku skype neni protoze ma malo ram... Jinak na lsimu ho najdes hned v XMB Na icq je nejlepsi afkim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Mám tlusťocha, takže skype ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kabelik Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Stáhnul sem si afkima a vpohode ho pouzival, ale kdyz sem poprve pouzil ebuddy.com, tak sem zjistil, ze afkim je vlastne uplne na nic...na ebuddy ani nemusis nic instalovat,proste jedes pres prohlizec a zda se mi to mnohem prehlednejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 mno tak to taky můžu požívat meebo.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 mno tak to taky můžu požívat meebo.com bohuzel meebo na psp nerozjedes :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Tak nic no. Zkusim se naučit ebuddy. Až si pořídim Wifinu dpomu, tak to využiju teprv. teď eště doma nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sysasysa
Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jak je to se Skype na PSP. Mám nejnovější FW, ale nevim jak se tam dostat, kde to tam je, co k tomu potřebuju atd. Eště bych se chtěl zeptat, jaky HB je nejlepší na ICQ. Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts