Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem pomaly nacitani pc

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Hele, nezkousej ho tady obalamutit, jen aby jsi mu mohl strelit HDD! Windows XP i Vista jedou v pohode i na ATA HDD..

.. podivej se, jestli nekde v BIOSu nemas nastaveny pomaly mod (PIO), dej si tam UDMA nejvyssi a na nejakych deskach se da i regulovat hlucnost, tak tu regulaci vypni. Jinak zkus jeste format a nainstalovat tam ty widle z jinyho cdcka, protoze tohle fakt neni normalni a nevim jak moc by jsi musel mit odrubany HDD, aby se to takhle chovalo.

Navic v praxi je to tak, ze HDD bud odejde a konec, nebo zacne hlasit I/O chyby, takze se do Windows nedostanes ani treba po 20hodinach anebo jede normalne..

• 0
Odesláno

Já mám podobný problém také s Xp, je to už starší systém, přes rok používaný, hafo programů atd. Někdy prostě nenaběhne, začne tam běhat ten indikátor pak se zasekne a konec. Pak už jenom střídám poslední fuknční konfigurace nebo spustit systém běžným způsobem. A po několika pokusech naběhne. Jak to řešit?

• 0
Odesláno
No, pokud jsi ho jeste nereeinstaloval, tak stoprocente reinstalace, ta by to mela vyresit, pokud se nejedna o HW chybu.

Do Rein se mi nechce, musí to být nějaká blbost, ted už mám vše komplet na NB takže počítač není vytížen, potřebuju ho dostat do takové formy aby ho mohla bez potíží využívat sestra a tenhel náběh to zatím úspěšně kazí.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu