Matty Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 ahoj lidi pls nevite cim to je strasne dlouho se mi nacita pc treba 3 hodiny normalne to bylo tak za 30 sekund preinstaloval sem ho a furt stejna chyba pls poradte mi diky
0 bobo Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 3 hodiny se ti nacita ??? to slysim prvne ... skus nainstalovat OS na jiny harddisk
0 Ski Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Jak nacita? lol? 3 hodiny?...Trosku hodne :D...Nemas podtaktovano?!...
0 Rybi.Salat Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 Viděl bych to na špatný HDD ... to je SATA nebo SATA II ?
0 Matty Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 Diky skusim tam dat jiny harddisk ale musim naky sehnat :) bracha taky rikal ze to je harddiskem tak snad to bude tim diky za vsechny odpovedi potom se ozvu jak to dopadlo jestli teda sezenu ten harddisk
0 Rybi.Salat Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 Hele jestli chceš, můžu ti prodat Segate Baracuda 250GB levně SATA II
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 Hele, nezkousej ho tady obalamutit, jen aby jsi mu mohl strelit HDD! Windows XP i Vista jedou v pohode i na ATA HDD.. .. podivej se, jestli nekde v BIOSu nemas nastaveny pomaly mod (PIO), dej si tam UDMA nejvyssi a na nejakych deskach se da i regulovat hlucnost, tak tu regulaci vypni. Jinak zkus jeste format a nainstalovat tam ty widle z jinyho cdcka, protoze tohle fakt neni normalni a nevim jak moc by jsi musel mit odrubany HDD, aby se to takhle chovalo. Navic v praxi je to tak, ze HDD bud odejde a konec, nebo zacne hlasit I/O chyby, takze se do Windows nedostanes ani treba po 20hodinach anebo jede normalne..
0 SEMRY Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 Já mám podobný problém také s Xp, je to už starší systém, přes rok používaný, hafo programů atd. Někdy prostě nenaběhne, začne tam běhat ten indikátor pak se zasekne a konec. Pak už jenom střídám poslední fuknční konfigurace nebo spustit systém běžným způsobem. A po několika pokusech naběhne. Jak to řešit?
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 No, pokud jsi ho jeste nereeinstaloval, tak stoprocente reinstalace, ta by to mela vyresit, pokud se nejedna o HW chybu.
0 Matty Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 ahoj no to nevim jestli mam SATA Nebo SATA II ale kontroval sem harddisk pomoci programu HARD DRIVE INSPECTOR a mnel sem tam HARDDISK OK takze asi bude v poradku
0 Matty Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2008 cus lidi tak sem zjistil ze to HARDDISKEM neni protoze kdyz sem zapojil novy HARDDISK tak se to nacitalo furt stejne takze uz nevim mozny ze to bude BIOSEM pls poradte
0 L053r Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2008 mě napadlo zkus vyndat baterku na základní desce čímž vyresetuješ nastavení BIOS a zkoušels od někoho pujčit jiný kabely SATA nebo ták...??
0 Matty Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2008 nn neskousel pucil sem si jenom harddisk
0 SEMRY Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2008 No, pokud jsi ho jeste nereeinstaloval, tak stoprocente reinstalace, ta by to mela vyresit, pokud se nejedna o HW chybu. Do Rein se mi nechce, musí to být nějaká blbost, ted už mám vše komplet na NB takže počítač není vytížen, potřebuju ho dostat do takové formy aby ho mohla bez potíží využívat sestra a tenhel náběh to zatím úspěšně kazí.
Otázka
Matty
ahoj lidi pls nevite cim to je strasne dlouho se mi nacita pc treba 3 hodiny normalne to bylo tak za 30 sekund preinstaloval sem ho a furt stejna chyba pls poradte mi diky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts