Assassin Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Zdravím mám dotaz ohledně PS3, jde o to že bych propojil PS3(HDMI) - PC(HDMI)- Monitor(DVI), má s tímto někdo nějaké zkušenosti? Ptám se z čistě funkčního hlediska, pokud to bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 A jak by jsi to chtel zapojovat? nejak nechapu logiku...proc a kam co by si chtel davat... ;) jako ze by pro PS3ku a PC byl jeden monitor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 A jak by jsi to chtel zapojovat? nejak nechapu logiku...proc a kam co by si chtel davat... ;) jako ze by pro PS3ku a PC byl jeden monitor? Přesně tak, a zapojil bych to jak už jsem psal HDMI(PS3)-HDMI(PC)-DVI(LCD) Ale nevím jestli můj monitor podporuje DHCP, je dva roky starý (Neovo F-419) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Assassin
Zdravím mám dotaz ohledně PS3, jde o to že bych propojil
PS3(HDMI) - PC(HDMI)- Monitor(DVI), má s tímto někdo nějaké zkušenosti?
Ptám se z čistě funkčního hlediska, pokud to bude fungovat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.