Neo.... Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Tak sem dohrál všechny příběhový mise a od tý doby nepotkávám svoje oblíbený auta Sindacco Argento a Forelli Excess:( Nevíte někdo jestli se dají ještě někde sehnat? Nechce se mi to hrát zas od začátku:( Nebo nemáte někdo save kde už máte hotovej příběh a tyhle dvě auta v garáži? Citovat
Pešas Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Tak sem dohrál všechny příběhový mise a od tý doby nepotkávám svoje oblíbený auta Sindacco Argento a Forelli Excess:( Nevíte někdo jestli se dají ještě někde sehnat? Nechce se mi to hrát zas od začátku:( Nebo nemáte někdo save kde už máte hotovej příběh a tyhle dvě auta v garáži? to bude nejspis blbost. Podobny problemy jsem mel ve Vice City, ale oni se po nejakym hrani objevi ;) Citovat
Neo.... Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 to bude nejspis blbost. Podobny problemy jsem mel ve Vice City, ale oni se po nejakym hrani objevi ;) No víš co ty gangy kterým ty auta patří jsou nejspíš vyřízený a od tý doby ty auta asi nejsou. jestli to tak je tak to v rockstaru pěkně podělali. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.