Neo.... Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Tak sem dohrál všechny příběhový mise a od tý doby nepotkávám svoje oblíbený auta Sindacco Argento a Forelli Excess:( Nevíte někdo jestli se dají ještě někde sehnat? Nechce se mi to hrát zas od začátku:( Nebo nemáte někdo save kde už máte hotovej příběh a tyhle dvě auta v garáži? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Tak sem dohrál všechny příběhový mise a od tý doby nepotkávám svoje oblíbený auta Sindacco Argento a Forelli Excess:( Nevíte někdo jestli se dají ještě někde sehnat? Nechce se mi to hrát zas od začátku:( Nebo nemáte někdo save kde už máte hotovej příběh a tyhle dvě auta v garáži? to bude nejspis blbost. Podobny problemy jsem mel ve Vice City, ale oni se po nejakym hrani objevi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 to bude nejspis blbost. Podobny problemy jsem mel ve Vice City, ale oni se po nejakym hrani objevi ;) No víš co ty gangy kterým ty auta patří jsou nejspíš vyřízený a od tý doby ty auta asi nejsou. jestli to tak je tak to v rockstaru pěkně podělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.