Arcane Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Ďalšou významnou a dobrou (?) správou je, že po dlhých rokoch váhania a špekulácií sa všetko rozhýbalo a padlo rozhodnutie, že Futurama sa v ČR vysielať predsa len bude a to na TV Prima v priebehu roka 2009. Bližšie informácie zatiaľ nie sú známe, ale určite vás budeme informovať hneď, ako to bude možné. zdroj: futurama.sk co na to říkáte? já myslim že to bude skělý, akorát se trošku bojim toho dabingu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 joooooooooooooooooooooooo super bomba konečně hmmmm ten dubing bude snad dobraj nej by byly titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 no s titulkama nějak nepočítej, protože to bude na Primě počítám někdy odpoledne a bude to jako seriál pro děti a ty těžko budoučíct titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Podivej se jak krasna nadabovali Simpsny :) Taky se trochu bojim ale davam tomu nadeji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Super, sice si dabovanou Futuramu nedovedu predstavit, ale pokud se jim dubing povede, tak proc ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Kiss my shiny ass :love: to bude nejvic x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 je to bite my shiny metal ass :lol: ale ten dabing...u simpsonů neni tak špatnej, ale je to jen o zvyku. Hlavně aby udělali aspoň nějak podobný ty hlasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Seriál pro děti?? Seriál kde Bender snad v každém díle řekne "Polib mi můj lesklej kovovej zadek", "polib mi můj (nevim) dřevěnej zadek", "polib mi můj(nevim) zlatej zadek"? No nevim! :D S titulkama je to lepší než jakýkoliv dabing! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 ^^ no jo a taky ai nebude obvzlast vhodne pro deti alkoholik bender ktery kdyz nepije vypada jako troska :) (bendere ty su strizlivy jako delo!!) taky me zajima ten dubing ale zase je pokrok ze se futurama dostala k nam :) a doufam v dobry cas vysilani.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nalim Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 tak na to se těšim :-) doufam že dabing bude dobrej a taky se těšim na Rodinný typ(Family Guy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Super tesim se! :) HODNE) Jen tak dal!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirdus Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 je to bite my shiny metal ass :lol: ale ten dabing...u simpsonů neni tak špatnej, ale je to jen o zvyku. Hlavně aby udělali aspoň nějak podobný ty hlasy Bender tuhle hlášku obměňoval, ale častěji se vyskytovala jako "Kiss my shiny metal ass".:roll: Od Primy je to chvályhodný krok a myslím, že se jí nakonec vyplatí a ikdyž vím, že se na to v televizi kouknu jen ze zvědavosti, doufám, že dabing bude aspoň poslouchatelný a bude se držet původní myšlenky. Hlavně aby zavedené počeštěné výrazy, které se objevovaly v titulcích, budou použity i v dabingu. Vlastně by bylo celkově vůbec nejlepší, kdyby seriál dabovali podle hotových titulků, protože jak jsem měl čest se již přesvědčit, titulky a dabing nemusí být vždy totožné a dokonce jsem už viděl takový dabing, který občas vůbec neodpovídal původnímu obsahu a to by u futuramy byla asi největší škoda. Snad to dostane do ruky nějaký fanda futuramy:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 ohhh yeahhh :love: ... ale též se bojim dabingu ... hádám že ČT by to nadabovala líp :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 ohhh yeahhh :love: ... ale též se bojim dabingu ... hádám že ČT by to nadabovala líp :) ... Jeste zadnej dabing neni tak nevim podle ceho soudis :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 On soudi podle toho co PRIMA uz nadabovala, takze se neni cemu divit :P Jejich dubing neni vubec kvalitni a nektery nadabovany porady,filmy jsou primo priserny (myslim dubing). wow no jestli se o ten dabing bude starat studio PRIMY tak to bude urcite shit :P no ale nechme se prekvapit urcite to bude haluz tesim se jak pica :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 paneboze tak on nekdo ztravi celej en s dabovanim tohohle serialu a vy je jeste pomlouvate kouknete na dokotra hause CSI miami apod. co je na LOST spatnyho tak se na youtube koukejte na dily v anglictine kdyz vam to tak vadi ;) bych chtel slyset vas hlas,a taky bych vas rad videl jak to dabujete ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 On soudi podle toho co PRIMA uz nadabovala, takze se neni cemu divit :PJejich dubing neni vubec kvalitni a nektery nadabovany porady,filmy jsou primo priserny (myslim dubing). wow no jestli se o ten dabing bude starat studio PRIMY tak to bude urcite shit :P no ale nechme se prekvapit urcite to bude haluz tesim se jak pica :P tak to musim jedině souhlasit příšerný dubing jejich telenovel atd.... doufám že se jim toto alespon z poloviny povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Jak vim, ceskej dabing je jeden z nejlepsich v evrope, a to jak nadabovali simpsny je super, original marge je strasnej :D. Takze bych se toho moc neobaval, ale spis to bude sok pro ty, co videli uz vsechny dily a tedka koukat na dabovanou verzi. Podle me to zvalnou. A urcite se na to tesim :D Koukal jsem na futuramu na PSPcku a rozil mezi PSP a televizi je velky :) GL Prima 4 Driver: Tady s tebou musim souhlasit :) Dabovani je hodne tezka vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Na jednu stranu je dobré, že se o tomto skvělém seriálu dozví širší okruh lidí. Na druhou stranu si nedokážu představit dubbing. Nadabovaný Zoidberg ? To snad radši ani ne. Máte pravdu, že český dubbing je jeden z nejlepších na světě, ale to závisí hlavně na studiu, které ho bude mít na starosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 já si myslim že největší problém bude u bendera ho nadabovat a hlavně se bojim aby to nedávaly dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Ohh já se tak těšim, konečně něco normálního na TV.(Ještě teď, když máme novou,krásnou tv :love:) Jinak nevim proč se bojíte dubingu, budt'e rádi, že aspoň něco je. edit : nejvíc se bojím toho, že to nebudu stíhat./asi jako simpsonovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grzibO Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Bomba!..na to se těším!..Ten dabing bude o zvyku!..Po pár dílech(až serii) si nebudeme všímat blbě dopasovyného hlasu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nalim Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 kdo myslíte že bude daboat Frye,Bendera a Leelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qip Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 to bude sracka.. kdyby to aspon dabovala ct (a ta by to klidne nechala s titlema..) mimochodem Bender's Game= ZVJEŘ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Jeste zadnej dabing neni tak nevim podle ceho soudis :dozey: Jak jsi na to přišel ??? Dabing dávno je ;-) http://futuramadabing.tk/ (http://perlagroup.phorum.cz/viewtopic.php?f=83&t=248) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.