blackgod Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Ahoj, omlouvám se moc to sem nesedí, ale neví někdo prořmi nejde stahovat, nebo jak se stahuje pomocí tohoto programu přes rapid, filefak. atd.? jde mi jen Megaup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 jak jak se stahuje :D Mas tam vyplnene udaje o PA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Nejde stahovat přes rapidshare bez premium s download managerama chvilku mi chodil JDownloder a pokud máš kredit v mobilu tak si stáhni rychle přes www.rapidzasms.cza a tam už to normálně naflákej do download manageru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Ještě bys měl mít nastavené na Rs acc "direct downloads"... Ale jestli nemáš PA tak stahovat pomocí tím ani nejde ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Nejde stahovat přes rapidshare bez premium s download managerama chvilku mi chodil JDownloder a pokud máš kredit v mobilu tak si stáhni rychle přes www.rapidzasms.czaa tam už to normálně naflákej do download manageru S FreeRapidem muzes stahovat pres free stale.. http://console-forum.net/showthread.php?t=37161&highlight=rapidshare JDownloader by mel take jeste fungovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
blackgod
Ahoj, omlouvám se moc to sem nesedí, ale neví někdo prořmi nejde stahovat, nebo jak se stahuje pomocí tohoto programu přes rapid, filefak. atd.? jde mi jen Megaup.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts