xDante1986 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 18.11li být linky na tuto hru, která obsahuje postavy z různých castlevanii a jedná se o bojovku...dost mi to připomíná FF: Dissidia co má vyjít....snad to bude pecka hned budu stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 No castlevanie na GBA mám projeté a ted hraju na NDS. Třeba se jim to povede, i když já tomuhle moc nevěřím. Ale nebude to takový propadák jako Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 myslím si, že hra bude fajn.....a že to nezkazí...ale nechám se překvapit....je to za týden a půl venku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.