coolina Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Nezná někdo psp servis v brně? oprava tlačitek vyměna krytu a tak ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liftic Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 spis bych si sehnal nekoho z webu kdo to zvlada sam... pokud ti nejde o zaruuku, urco to budes mit levnejsi.... teda pokud se ti nejedna o tu zaruku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fitchew Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 zkus http://www.servis-konzoli.eu/ - sice je to v praze, ale muzes jim to tam poslat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejiricek Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 pokud nekdo ma zajem tak servis psp slim i fat delam, zatim 100% opravenych cca 60ks, vcetne bga reball (chybne vyrobene desky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miiiiike Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 RE: caw potreboval bych OPRAVIT psp!!! dyztak se mi ozvete na icko: 195-646-145 nebo mail xXxMiiKExXx@email.cz :psp: pokud nekdo ma zajem tak servis psp slim i fat delam, zatim 100% opravenych cca 60ks, vcetne bga reball (chybne vyrobene desky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 V brne ma sony vlastni autorizovany servs ale musis jim donest tu cast co chces vymenit jinak to posilaj do prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazenska_veverka Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 pokud nekdo ma zajem tak servis psp slim i fat delam, zatim 100% opravenych cca 60ks, vcetne bga reball (chybne vyrobene desky) nejede mi display...proste cerno,jinak vsechno vali...potreboval bych,aby se na to nekdo mrknul...esi muzes ozvi se mi na icq 268783577 nebo mobil 774633558...dikec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igi6800gt Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 pokud nekdo ma zajem tak servis psp slim i fat delam, zatim 100% opravenych cca 60ks, vcetne bga reball (chybne vyrobene desky) Zdravim mam problem s PSP mam Fat..a nejde mi tam youstick jak by mel...pri hre to porad zataci do stran atd...estli by stym neco slo delat prosim ozvi se na 210312300 ICQ...nebo na cislo 606427420 Diky mockrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AsterCZ Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 zkus zajit sem http://www.cservice.cz/cz/uvod ale ale trvalo jim to tak asi 3 tydny nez mi vymenily display Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Jestli máte zájem nábizím FLASH - UNBRICK nebo OPRAVU PSPček ! Bydlím v Brně a na hlavní nadraží to mám cca. 10min ,neni problém osobka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buripe Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Jestli máte zájem nábizím FLASH - UNBRICK nebo OPRAVU PSPček !Bydlím v Brně a na hlavní nadraží to mám cca. 10min ,neni problém osobka ;) ja bych potreboval flash PSP mam slim a FW je 5.50 myslim! kdyztak me napis na mail P.B.Buri@seznam.cz nebo semka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankum1 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 xxxxxxxxxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankum1 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Jestli máte zájem nábizím FLASH - UNBRICK nebo OPRAVU PSPček !Bydlím v Brně a na hlavní nadraží to mám cca. 10min ,neni problém osobka ;) Zdravím, měl bych zájem o tvoje služby, mám FW 5.51. Mohl bys s tím něco udělat aby mi šli hrát iso hry? piš na: jankum@email.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Cvak by ti to mohl udelat vpho clovek .. domluva super.. prace za 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Moc sem tento topic nesledoval ,tak se omlouvám .... Tady je odkaz na práce ,které zatím dělám a umím : http://console-forum.net/showthread.php?t=86761 (Nemusíte být zrovna z Brna vše je možné přez poštu ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.