petersweter Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Zdravim, zrovna se mi dostal do kancelare xbox360 core, ktery jsem koupil za ucelem dalsiho prodeje.Je zde pribalena hra Perfect Dark Zero v edici classics, poradne jsem o tehle hre nevedel a kdyz jsem mrknul na net-nestacim se divit!Sama chvala, vysoke hodnoceni...proste HIT! Je fakt, ze se jedna o nejaky ten patek zpet a herni svet sel ku predu, takze dnes az prijdu domu a pustitm tuto hru - nebudu tak nadsen jako recenzenti na webu. Mate tedy nekdo tu cest s timto titulem? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Uprimne tu hru nesnasim:-D vysoky hodnoceni to ma proto, ze to byl launch titul, tak byli vsichni uneseni z ty "next-gen" grafiky, ale skutecnost je podle me jina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riot182 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Bohužel mám stejný názor, jako kolega přede mnou. Koupil jsem si tu hru na základě recenze a nedohrál ani tři mise... Neskutečně mě ta hra nas**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.