R3LL Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Ahojte na vanoce si chci koupit nějaky mini notebook ale furt nvm jaky rozhoduji se o asus eee 701 http://www.alza.cz/asus-eee-pc-4g-cerny-black-d93556.htm nebo hp mini-note 2133 http://www.alza.cz/hp-mini-note-2133-d99356.htm vice se mi líbí hp mini note protoze je vykonejsi ale furt se nemuzu rozhodnout poradte mi. Notebook nechci na hry jen pro internet,filmy,hudbu,progamování a grafiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 HP je opravdu vykone a vzhledově vypada taky dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 nejlepsi asus v dobrem cenovem rozmezi je tent http://asus.inshop.cz/inshop/katalog/NB-EEEPC904HD-BL.html v ceske republice k sehnani na eshopu pouze tady... pokud si chvilku pockas,tak ja ho kupuju mohl bych ti udelat recenzi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Do 701 bych určitě nešel. Slabý výkon, hodně malý displej. Jestli EEE, tak jedině devítkovou nebo desítkovou řadu, jelikož maj výdrž kolem 6 hodin. Já osobně si asi nadělím Asus EEE 1001 s HDD. Ten HP book není špatnej, ale malá výdrž... :) *Edit: Nebo jak píše Driver... ani jsem nevěděl, že 904 exituje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Malá kapka do mlýna procesory VIA nepatřili nikdy ke špičce už z tohoto důvodu bych se toho mini - note obával. Určitě bych šel do procesoru Atom už kvůli spotřebě, výdrž baterie ti vyleze až na 8 hodin. EDIT: jediný nedostatek co má řada eee je absence PCMCIA slotu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Takze k Eee urcite bych nebral 701 ale bud 901 nebo 1000h ale spis 901 kvuli SSD a ted ktomu HP hodne se prehriva a uz pri pouhem prohlizeni webu jede CPU na 100% urcite ber Eee je lepsi:lol: Edit: driver: nerekl bych 904 ma v nabidce i alza.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 hm aha seznam to nenasel ted jsem ho na alza taky nasel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R3LL Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 a dělá se ten asus eee 904 i v bílé barvě ?? všude kde se dívam je jen černý a má někdo zkušenosti s tim HP mini-note Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 904HD je nejlepsi notebook pro studenty co chteji neco kvalitniho a levnyho notebook je v ceske republice k sehnani jenom v cernem provedeni coz me taky stve chtel sem bilou ale nakonec jsem se stejne rozhodl ze do neho jdu.!! jedinej problem je intel celeron coz je jeden z procesoru co se velmi rad hodne zahriva a pekne zere baterku :P ale to je mi jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zappik Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 radsi bych sel do HP uz kvuli tomu ze nemam rad ASUSy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 hele vim ze se tady celou dobu zastavam asusuale ruknu vam ze me ten hp dost prekvapil jak grafickou kartou,procesorem a dispeyem tohle eečko namá ani z daleka ale je pravda že hlavní mínus je ta výdrž ale rozhoduju se mezi eee 904hd a hp mini-note 2133;) myslite ze ten hp rozjede WOW a GTA SA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 doporučoval bych 901 kvůly mobilitě (ssd ) + externí HDD ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Tak HP určitě neber, sice má nejkvalitnější provední ze všech netbooků, ale vnitřek je nejhorší. Vem buď asus eee 1000H a nebo MSI WIND U100. Msi jsem koupil s myší za 8600, podle testů má zatím z netbooků největší výkon (photoshop funguje skvěle, 3DS max pracuje taky hodně dobře - render ale samozřejmě trvá, takže jediná možnost je využití nějakého serveru, Windows XP home SP3 mě nabootuje za 15s a oproti 1000H má větší výdrž baterie). Netbook s SSD si kup jedině v případě, že jsi manažer nějaké firmy (takže máš netbook jenom na práci) a nebo chceš s notebookem házet o zeď. HDD má totiž o dost větší kapacitu a v mnoha výsledkách se ukazuje rychlejší než pomalé SSD (stačí mrknout na testy). A můj další názor je ten, že bych si určitě nekupoval externí HDD, když chci netbook pro mobilitu. Buď na něm pracuji a nebo chci využívat objemnější data (filmy atd.). Driver: Krásně jsi si to vycucal z prstu, buď rád, že tady není anonymous, protože by se ti asi hlasitě vysmál. HP mini note je totiž děsně pomalý (via C7 je nejhorší procesor vsazený do netbooku) a grafická karta je sdílená jako na každém netbooku. Jak jsem se již zmíňil nahoře, vyber si buď Asus Eee 901 (největší výdrž, SSD, slušný výkon) a to v případě, že chceš pracovat. Nebo Asus eee 1000H vs Msi Wind U100 - výběr z těchletěch dvou je jen čistě ukázka vkusu. Když jsem si vybíral netbook, tak jsem projel snad všechny testy co vůbec existují (jak české, tak i ty ostatní) a podle oblíbenosti je top 3 takováhle: 3. Asus Eee 1000H 2. Msi Wind U100 1. Asus Eee 901 U Msi jsem na internetu narazil na problém, že při plném naklonění displaye netbooku se nedá psát, protože má nevyváženou konstrukci. Anonymous to potvrdil, ale já to musím vyvrátit. Nevím jestli mám nějaký novější typ, který je zatížený, nebo jsem prostě blázen. Co se týče her, podívej se na youtube. Já jsem na Msi Wind U100 rozjel plynule (nad 25FPS): Age of Empires 3 NFS Hot Pursuit 2 Age Of Empires 2 The Elder Scrolls Morrowind The Elder Scrolls Oblivion (za pomocí utility Old Oblivion, je to hnus, ale je to plynulé) Warhammer 40000 Dawn Of War Lord Of The Rinds Batlle for Middle Earth 1 Pokud chceš hrát WoW plynule, budeš si muset dokoupit 2GB Ram a nastavit sdílenou paměť grafiky na 224MB Ram (FPS se zvedne okolo 4FPS nahoru) - nevím jak u Asusu, ale u Msi to jde. Takže stručně závěr: vyber si netbook z těch 3, který se ti líbí, protože žádný lepší asi není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R3LL Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Dobre hp mini-note jsem vyloucil a ted jsem narazil na acer aspire one http://www.alza.cz/acer-aspire-one-d98691.htm co na neho rikate ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 prehled netbooku apd z 10/2008 http://console-forum.cz/showpost.php?p=425781&postcount=85 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 R3LL: Tak Acer Aspire One je slušný netbook a v zahraničí sklidil solidní úspěch. Jak říkám, je to jen otázka vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Na tve pozadavky je idealni prave EEE.. Ja bych treba do Acera a HP nesel uz jenom prave kvuli strasnemu umisteni tlacitek na touchpadu (resp. vedle touchpadu).. Ale je pravda, ze jde o zvyk.. Doporucuji ti jit si nekam do Datartu /napr./ - treba na Andel, tam je velky vyber - vyzkouset a pak se rozmyslet .. Je to asi subjektivni, ale me to nestandartni umisteni tlacitek strasne vadi. (a zapojovat porad externi mys u tehlech subnotebooku je kravina) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slim-x Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 já mám spire ONE a150 Bw a je to jedina moznost jak se tady s vama spojit jinak tady nemam zadne spojeni :D doporucuju hral jsem lineage II krásná hra můžu jenom doporučit řeknu že ze začátku se mi líbila asus eee 901 ale vykon nic moc no ten acer ma slusny vykon vzhledove hezci nez asus a navic ma lepsi display nez jakykoli EEE asus ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
R3LL
Ahojte na vanoce si chci koupit nějaky mini notebook ale furt nvm jaky rozhoduji se o asus eee 701
http://www.alza.cz/asus-eee-pc-4g-cerny-black-d93556.htm
nebo hp mini-note 2133
http://www.alza.cz/hp-mini-note-2133-d99356.htm
vice se mi líbí hp mini note protoze je vykonejsi ale furt se nemuzu rozhodnout poradte mi.
Notebook nechci na hry jen pro internet,filmy,hudbu,progamování a grafiku.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts