tomrom Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 můžete někdo poradit co mám přesně udělat aby mi šly v xboxu pouštět dvix,ale jsem na to levej taže vysvětlení opravdu pro blbce a neumím anglicky...dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Stačí bejt připojenej na xbox live (xko je připojený na internet :D ), a potom si dej přehrát nějakej film (třeba z flasky nebo z dvd) a ono ti to samo před spuštěním nabidne stáhnutí kodeku z netu....dáš YES...a je to hotovy....muzes koukat na film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petersweter Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 nic vic, nic min? Opravdu staci jen tohle? Nemuze se stahnout neco nechteneho? Co nastaveni titulku apod? Diky tomu jsem si ponechal puvodni xbox, protoze je nejlepsi multimedia player... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 můžu vědět proč je založen topic? tady už je tohle řešeno http://console-forum.net/showthread.php?t=17098&highlight=divx+xbox360 příště červená, teď LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomrom
můžete někdo poradit co mám přesně udělat aby mi šly v xboxu pouštět dvix,ale jsem na to levej taže vysvětlení opravdu pro blbce a neumím anglicky...dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts