pruzkaty Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 Zaregistroval jsem se na xbox live ale pri registraci mi to ve State nenabidlo Czech rep., tak jsem dal USA a ZIP co de i mesto taky americke. Jde to nejak zmenit? Nikde jsem nenasel jak. Nasel jsem jen zmenu ZIP code a mesta, ale ne statu. Diky
0 Zavorka Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 Zaregistroval jsem se na xbox live ale pri registraci mi to ve State nenabidlo Czech rep., tak jsem dal USA a ZIP co de i mesto taky americke.Jde to nejak zmenit? Nikde jsem nenasel jak. Nasel jsem jen zmenu ZIP code a mesta, ale ne statu. Diky myslím že to nejde ... a proč to chceš zmenit? není důvod to měnit
0 pruzkaty Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 No jen tak pro poradek :-) Nebude jim to vadit treba pri reklamaci?? Mel bych k tomu jeste par dotazu: 1) kdyz mam ten live ucet , tak ten je vlastne na internetu ne na pametovce, tak to se savy ukladaji na internet? 2) jak je to pak s hranim offline? 3) je mozne vytvorit na jednu konzoli vice live uctu, nebo je to vazano konzole = live ucet + gold?
0 Spoon Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 S tou reklamaci asi ne,ty ses niak nevrtal v softwaru ani hardwaru ten ucet je pouze virtualni jim to bude jedno 1, savy se ti bezne ukladaji na HDD/pametovku 2,i kdyz jsi zaregistrovany muzes hrat normalne offline (jako kdyby jsi nebyl registrovanej na live) 3,nezkousel jsem:) snad ano ale kazdy si musis platit vzlast,a ten gold ucet urcite ne
0 pruzkaty Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 K te 3) mne slo o to, ze jsem se prihlasil a dostal jsem Gold ucet na mesic zadarmo, a to kdyz si vytvorim jiny ucet, tak ho take dostanu zadarmo, jestli ne, tak je registrace vazana nakonzoli
0 LukDM Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 jo s každým novým účtem máš měsíc gold
0 pruzkaty Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2008 jo s každým novým účtem máš měsíc gold Tak to potom jo, ja teda GOLD vyuzivat nebudu, ale spis me zajimalo, jak to funguje, diky :-)
0 xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2008 pochopil jsem dobře, že chceš změnit na českou republiku? ale v ČR není xlive služba dostupná...musíš být registrován v zahraničí
0 pruzkaty Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2008 JJ pochopil jsi to dobre, a pochopil jsem zase ja dobre ze pokud neni dospupna pro CR, tak tam mate vsici taky nejaky jiny stat treba USA a nejaky jiny ZIP kod a mesto ?
0 JanisXP Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2008 JJ pochopil jsi to dobre, a pochopil jsem zase ja dobre ze pokud neni dospupna pro CR, tak tam mate vsici taky nejaky jiny stat treba USA a nejaky jiny ZIP kod a mesto ?JJ, já mám třeba UK.
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 4, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2008 Presne tak CR neni podporovanou zemi xbox live , ale muzes si zalozit vlastni ucet na US nebo UK accountu ... Je to sice nepovolene , ale maji to tak vsichni :D Muzes za to dostat i ban , ale zatim o nikom nevim kdo by ho za tohle dostal :D
0 Zavorka Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2008 Presne tak CR neni podporovanou zemi xbox live , ale muzes si zalozit vlastni ucet na US nebo UK accountu ...Je to sice nepovolene , ale maji to tak vsichni :D Muzes za to dostat i ban , ale zatim o nikom nevim kdo by ho za tohle dostal :D něco jsem četl že to microsoft povolil se registrovat jako američan(např) jinak ten zdarma gold jde myslim jenom 3x na jedné konzoli
0 pruzkaty Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2008 :) tak jo, diky za vysvetleni, necham to jak to je, akorat nechapu proc je takovej problem jenom pridat do seznamu CR :D
0 Zavorka Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2008 myslím že to je pro ně problém xD no určitě je třeba udělat k tomu další věci ... co se týče placení microsoft points a xbox live gold ... vyřešeno tak LOCK
Otázka
pruzkaty
Zaregistroval jsem se na xbox live ale pri registraci mi to ve State nenabidlo Czech rep., tak jsem dal USA a ZIP co de i mesto taky americke.
Jde to nejak zmenit? Nikde jsem nenasel jak. Nasel jsem jen zmenu ZIP code a mesta, ale ne statu.
Diky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts