pruzkaty Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Zaregistroval jsem se na xbox live ale pri registraci mi to ve State nenabidlo Czech rep., tak jsem dal USA a ZIP co de i mesto taky americke. Jde to nejak zmenit? Nikde jsem nenasel jak. Nasel jsem jen zmenu ZIP code a mesta, ale ne statu. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Zaregistroval jsem se na xbox live ale pri registraci mi to ve State nenabidlo Czech rep., tak jsem dal USA a ZIP co de i mesto taky americke.Jde to nejak zmenit? Nikde jsem nenasel jak. Nasel jsem jen zmenu ZIP code a mesta, ale ne statu. Diky myslím že to nejde ... a proč to chceš zmenit? není důvod to měnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 No jen tak pro poradek :-) Nebude jim to vadit treba pri reklamaci?? Mel bych k tomu jeste par dotazu: 1) kdyz mam ten live ucet , tak ten je vlastne na internetu ne na pametovce, tak to se savy ukladaji na internet? 2) jak je to pak s hranim offline? 3) je mozne vytvorit na jednu konzoli vice live uctu, nebo je to vazano konzole = live ucet + gold? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spoon Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 S tou reklamaci asi ne,ty ses niak nevrtal v softwaru ani hardwaru ten ucet je pouze virtualni jim to bude jedno 1, savy se ti bezne ukladaji na HDD/pametovku 2,i kdyz jsi zaregistrovany muzes hrat normalne offline (jako kdyby jsi nebyl registrovanej na live) 3,nezkousel jsem:) snad ano ale kazdy si musis platit vzlast,a ten gold ucet urcite ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 K te 3) mne slo o to, ze jsem se prihlasil a dostal jsem Gold ucet na mesic zadarmo, a to kdyz si vytvorim jiny ucet, tak ho take dostanu zadarmo, jestli ne, tak je registrace vazana nakonzoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 jo s každým novým účtem máš měsíc gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 jo s každým novým účtem máš měsíc gold Tak to potom jo, ja teda GOLD vyuzivat nebudu, ale spis me zajimalo, jak to funguje, diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 pochopil jsem dobře, že chceš změnit na českou republiku? ale v ČR není xlive služba dostupná...musíš být registrován v zahraničí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 JJ pochopil jsi to dobre, a pochopil jsem zase ja dobre ze pokud neni dospupna pro CR, tak tam mate vsici taky nejaky jiny stat treba USA a nejaky jiny ZIP kod a mesto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 JJ pochopil jsi to dobre, a pochopil jsem zase ja dobre ze pokud neni dospupna pro CR, tak tam mate vsici taky nejaky jiny stat treba USA a nejaky jiny ZIP kod a mesto ?JJ, já mám třeba UK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 4, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Presne tak CR neni podporovanou zemi xbox live , ale muzes si zalozit vlastni ucet na US nebo UK accountu ... Je to sice nepovolene , ale maji to tak vsichni :D Muzes za to dostat i ban , ale zatim o nikom nevim kdo by ho za tohle dostal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Presne tak CR neni podporovanou zemi xbox live , ale muzes si zalozit vlastni ucet na US nebo UK accountu ...Je to sice nepovolene , ale maji to tak vsichni :D Muzes za to dostat i ban , ale zatim o nikom nevim kdo by ho za tohle dostal :D něco jsem četl že to microsoft povolil se registrovat jako američan(např) jinak ten zdarma gold jde myslim jenom 3x na jedné konzoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzkaty Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 :) tak jo, diky za vysvetleni, necham to jak to je, akorat nechapu proc je takovej problem jenom pridat do seznamu CR :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 myslím že to je pro ně problém xD no určitě je třeba udělat k tomu další věci ... co se týče placení microsoft points a xbox live gold ... vyřešeno tak LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pruzkaty
Zaregistroval jsem se na xbox live ale pri registraci mi to ve State nenabidlo Czech rep., tak jsem dal USA a ZIP co de i mesto taky americke.
Jde to nejak zmenit? Nikde jsem nenasel jak. Nasel jsem jen zmenu ZIP code a mesta, ale ne statu.
Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts