zappik Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Cusik mam takový problém :D nechci Visty na notebooku. na notebooku HP Pavilion dv6000 mam WiFi a Bluetooth a mám strach že neseženu drivery... muzete mi nejak poradit jestli si nechat Visty nebo jit na XP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Tak si drivery zacni shanet dokud mas vistu, ne? :dozey: Rozhodnout se musis sam, snad vis, co ti vic vyhovuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zappik Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Právě že pořádně nevím co chci. mám 1Gb ram coz je na Visty málo, ale zase už sem si zvykl na Visty... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 No to je teda nadeleni :dozey:. Fakt nevim co chces abysme sem psali, zastanci XP ti budou radit XP a naopak. Pokud nemas s vistou nejakej zasadnejsi problem, nevidel bych duvod na zmenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Zvyknou si na vistu je jako zvyknout na anál. Kdyz se nad tim zamyslis dojde ti ze si udal blbost a pudes na odvikaci kuru tedy XP. O ty ovladace se neboj pokud ten notas neni novejsi jak pul roku tak je sezenes. Zkus se zeptat na sveut harweru tam ti poradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zappik Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 jj o tom sem četl nějakej windows 7 nbo co žj...:D no nicméně nainstaluju XP a kdyz budu chtit Visty z5 tak si je sosnu a je to ne?.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 http://www.google.com/search?client=opera&rls=cs&q=dv6000+windows+xp&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zappik Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 ještě mám jeden problém když mám ten note HP a HP nedává OS na disku jak to mám udělat když chci legální OS Win Vista? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Staci mit originalni stitek, na kterem je seriove cislo (Product key), Visty muzes mit klidne vypalene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pitrigo Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 každopádně ti přechod na XP urychlí práci....takže jednoznačně XP...o té RAMce ani nemluvím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Jestli chceš XP tak si je nainstaluj, nikdo ti v tom nebrání ;).. drivery určitě seženeš XP jsou stále podporované, takže najdeš všechno.. XP jsou stabilnější, rychlejší, kompatibilnější, ale Vista je zas novější a kvalitativně už skoro přesahuje XP.. Tak se rozhodni co chceš ty. Je to snad tvoje věc. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zappik Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Tak a na notebooku uz mam misto Vist XP a dost mi to urichlylo praci, jenze problem :D nejak se nemuzu pripojit na internet pomoci LAN.. nemohl by mi to někdo vysvětlit prosím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Tak a na notebooku uz mam misto Vist XP a dost mi to urichlylo praci, jenze problem :D nejak se nemuzu pripojit na internet pomoci LAN.. nemohl by mi to někdo vysvětlit prosím :) :cheesygrin:Dival ses jestli mas treba nainstalovanej ovladac na sitovou kartu? xD Jestli ne takse podivej jeslti nevis kde tak Ovladaci panely/Vykon a udrzba/System/Hardware/Spravce zarizeni!!! Jo a jeste jedna moznost je ze ji muzes mit pouze vyplou xD coz ti staci jen Mista v siti zobrazit sitova pripojeni a dej povolit tod vse xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zappik
Cusik mam takový problém :D nechci Visty na notebooku. na notebooku HP Pavilion dv6000 mam WiFi a Bluetooth a mám strach že neseženu drivery... muzete mi nejak poradit jestli si nechat Visty nebo jit na XP?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts