Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problem s psp


mara69

Otázka

Bych se chtel jenom zeptat. Mam takovej problem s pspckem nekdy se mi stava ze kdyz hraju tak mi v nem cvakne je to slyset i cejtit kdyz ho mam v ruce no a vypne se ale de pak zapnout, nebo kdyz ho vypinam tak mi zhasne display a melo by zhasnout i to zelene svetylko power ale ono zhasne asi tak po 10 sekundach ale to taky neni tak casty ale stava se to. Jsou tyto dva problemy nejak zavazny nebo bych se o ne nemel zajimat predem dik za odpoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

pri hrani se mi to teda nestava, ale kdyz treba zapnu nejakou chybnout aplikaci nebo kdyz se sekne psp ,tak se mi taky stane ze se psp displej vypne a dioda furt sviti a po 10 sekundach v nem neco cvakne a az pak se definitivne vypne...je to nromalni (teda pokud se jedna o to seknuti - pri hrani nevim)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Takze pri tom vypinani je jasne ze se ti vypne Display potom ta dioda sviti delsi dobu protoze se dela Save Mode aby kdyz vypnes psp se zaplou hrou a znovu to zapnes ti to zustalo ve hre...jinac takove to jak ty rikas ze ti v nem cvakne tak nehrajes nahodou treba UMD hru???jeslti jo tak se nediv...Jinak zavada to zanda neni!!! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu