Senpu Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Tak co ja jsem uplne stastnej ze v PES 09 je konecne infrastructure ..... tak se nebojte a pojdte zahrat v tady tom topicu si budeme domlouvat zapasy atd .. podminka je ISO :) tak makejte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Tak co ja jsem uplne stastnej ze v PES 09 je konecne infrastructure ..... tak se nebojte a pojdte zahrat v tady tom topicu si budeme domlouvat zapasy atd .. podminka je ISO :) tak makejte :D ty kraaaav...o tak to je supr..jak to beha?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 ty kraaaav...o tak to je supr..jak to beha?? ted to jdu zkusit tak hned napisu :psp::psp: Edit: je to parada!! napoji se vse a bez lagu Do pi... s FIFOU :D Edit2:vstrelen 1 gool:D Edit3:neudelame ligu?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 no to si delas pr*el to je fantasticky..ja do ligy jdu:D akorat nevim jak to budu stihat casove ale jsem fanda peska od pes 3ky a to uz je nejakej patek:)fifa je u me jen hopsacka z gameboye Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 fakt má PES infrastructure? Super....mám teprve 4 party a asi si zase koupím Wi-fi klíč :) a ligu zahrajeme.....je to nejlepší hra na PSP a teď když budu moct mastit on-line se moje hodnocení PSA přiblíží na dohled 100%.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 na infrastrukture potrebuju wifi pripojen vidte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 to je pravda na to jsem cekal od 05ty a konecne!!!!PARADA!!!hele stahuju z torentu protoze nemam rapidshare..kdyz to upnes treba na czshare tak by to bylo fajn na infrastrukture potrebuju wifi pripojen vidte? samozrejme:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 na infrastrukture potrebuju wifi pripojen vidte? potrebujes Edit:ta grafika je taky lepsi a jsou tam nove mody ..fakt je to bomba makejte sosnete to nekdo chci hrat z nejakym krajanem :D Jakub ries:mozna jsou ja jeste newim :D ja cumim furt jen na ten napis infrastructure:DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 sakra ty me davas teda..je to pro me nejlepsi hra na psp..kvuli ni jsem si ho kupoval..sakra at uz je to dostazeny:)..skoda jen ze nejsou novy stadiony atd..ale stejne mam radost za tu infrastrukturu... Edit:uz budu poutivat edit..jsem tak hotovej ze me to ani nenapadlo omlouvam se:) Edit2: to bartos: na to je jeste brzo kdyz je to dneska teprve ke stazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartos Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 mate někdo of ktery opravy loga a jmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasty Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 tak v PES 09 bych teda dal radsi ligu nez v fife... protoze psa hraju porad ale fifu dam jen na ty zapasy do ligy... tkaze mi to vubec nejde a pak dostanu treba 8:0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Taky bych rad hral ligu, ale jeste nemam router, ale ten bude!!! PES IS THE BEST, FIFA is the worst!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Jak tak koukám, tak si tam asi taky čokla dám. Zkusil sem Fifu, ale je to děs. Snad i verze na DS je lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Hele nejde mi to po infrastrukture pustit..mam eur verzi..sakra proc..pise to ze to nenachazi server nebo ze mam poblem s pripojenim..ale to nemam..vsechny hry normalne fachci???tak co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Hele nejde mi to po infrastrukture pustit..mam eur verzi..sakra proc..pise to ze to nenachazi server nebo ze mam poblem s pripojenim..ale to nemam..vsechny hry normalne fachci???tak co s tim?? me to jede,fakt nevim cim to muze byt kde si to stahoval nemas RIP?? Btw:neda ted nekdo? : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 hmm, to je vellmi potěšující zpráva :D asi taky stáhnu a dám si s váma začínal jsem už s PES 98 na PS1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 NIck DriverCZE nick ve hre DriverCZ team asi CZrepublic jinak jako nic moc grafika je bez jediny zmeny oproti 08 vubec zadne jine zmeny ale jinak good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dansparta Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 co je to ta infrastructure??,to jako muzu hrat po netu s kym chci?jako je to treba na ps2??mam pes 06,2008,2009 na PC a pes 06 na PSP a nevim jestli si mam koupit pes 09 na psp ...pls poradte v cem je lepsi nez pes 6 na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 jo ale potrebujes k tomu m it wifi pripojeni navic uz me to docala stve mam asi 10 proher 3 vyhry a 2 remizy ;) je to dost tezky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dansparta Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 to mam wifi:D internet mam 8mb/s takze pohodicka ...kdyz sem paril pes 08 online tak sem tam byl jeden s nejlepsich:D(byl sem celkove asi 240 ne svete..celkem dobry co:D).--.sorry ze se vytahuju to Driver:nedame si nekdy match? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 hele sry, neni to k hrani pres infrastructure, ale nechce se mi zakladat novy topic, jen se zeptam kdyz sem si vytvoril tam hrace a chci ho treba presunout do manchesteru, jak to mam udelat, predem diky za odpoved EDIT: uz dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Chtel bych se zeptat, jestli by si nekdo nezahral. Napiste kdo muzete. PS Cim driv tim lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.