Senpu Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Podmínky Pro nejlepší kvalitu zápasu použijte ISO (žadný RIP) Cpu clock XMB nastavte na 333/166 Cpu clock GAME nastavte na 333/166 Hrajte co nejblíž u Wifi .... Každý zučastnéný pošle 150 Credits(ty se dají do hry)(ti co dali v FIFA lize nemusi) Bude se hrát na 1 celkou ligu Založte hru se jménem : Console-forum a heslo : liga Pravidla Hraje se ze všemy týmy kromě nároďáků Pokud přerušíte zápas kontumace 3:0 (pokud přerušíte a nevrátíte se) Pokud spadne zápas tak se dohrává od dáne minuty kde hra spadla Výsledek zápasu vyscreenujte programem kteý uvedu Čas atd... doplním Jak se přihlásit? Napište do topicu tohle: Chci se přihlásit do ligy můj nick ve hre je (váš nick) a beru si tým (váš tým) Začínáme v sobotu 8.11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasty Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Chci se přihlásit do ligy můj nick ve hre je RsTcz a beru si tým AC Milan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Beru si tým Manchester United a jméno ve hře je SennpuCZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DlouhyPetr Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Chci se zeptat kde stahnu toho PES 09 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 v sekci downloads a PSP Hry. Já bych nejradši taky hrál nějakou ligu, ale nemám doma Wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Mám dotaz, jakým způsobem se bude liga hrát? každý týden jeden zápas? Chtělo by to stanovení pevných dnů a časů, ať vím jestli do toho mám jít nebo ne... ;) Druhá věc, neví někdo odkud bych se v sobotu v Praze připojil na stabilní WiFi? O víkendu jedu do Práglu a ligu bych rád hrál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasty Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 zapasy minimálně od soboty do utery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Mno v každym nákupnim centru je Wifin hned několi, každý KFC a McDonalds (nejenom v Praze) je Wifina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Mno v každym nákupnim centru je Wifin hned několi, každý KFC a McDonalds (nejenom v Praze) je Wifina. Ok díky za info. Zkoušel někdo přes WiFi například v KFC hrát? Dá se to, není tam nějaký slabý signál/slabé připojení? Ostatně kdyby se to hrálo nárazově po několik dní tak bych nemohl... nebylo by lepší udělat ligu tak, že by se sestavila tabulka například 10 lidí (podle přihlášených) a pak by se hrály zápasy 1x nebo 2x týdně, řekněme v pondělí a ve čtvrtek od 20:00? Každý by se potom dle toho zařídil... Hrát v sobotu IMO nebude nejlepší, když jde spousta lidí do hospod atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Mno nehrál sem na PSP, ale jednou sem v KFC zkoušel na DS Pokémony GTS a v pohodě to jelo. Browser mi tam fungoval taky. PSP sem eště přes infra nezkoušel nic, protože nebylo kde a kdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraleo Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 pridam se do Ligy , nick miraleoCZ - FC Barcelona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Chci se přihlásit do ligy můj nick ve hre je (andre.11) a beru si tým (EVERTON) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 kdyby se hralo mimo vikendy tak bych se rad zucastnil, takhle bohuzel nemohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 maxskater - GUNNERS!!! (Arsenal 8)) ... ale musim si to teprve sosnout :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 kdyby se hralo mimo vikendy tak bych se rad zucastnil, takhle bohuzel nemohu Bude se zdrejme hrat od soboty do ctvrtka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 tak se vsichni nasosáme a pak zapaříme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Bude se zdrejme hrat od soboty do ctvrtka mozna by bylo lepsi...pokud bude dost lidi udelat ligu 18 bo 20 tymu...klasickej rozpis zapasu...a odehrat 3 zapasy tydne...a mame na 2 mesice paradni zabavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 mozna by bylo lepsi...pokud bude dost lidi udelat ligu 18 bo 20 tymu...klasickej rozpis zapasu...a odehrat 3 zapasy tydne...a mame na 2 mesice paradni zabavu Jasne taky bych to tak dal , tak jestlik nas bude jeste v sobotu malo tak to presuneme na pristi tyden ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraleo Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 podle me se nesezene 20 lidi , kteri budou ochotni 3x tydne hrat ligu...nebudou dost spolehlivi...jeden zapas se da odehrat ...ale tri ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 podle me se nesezene 20 lidi , kteri budou ochotni 3x tydne hrat ligu...nebudou dost spolehlivi...jeden zapas se da odehrat ...ale tri ? jako 1 zapas za 2 dny se to zda moc??...prece se nebude hlasit trouba ktery ani nechytne psp do ruky....navic kdyz neodehraje...souper napise omluvu ze souper nechce a automaticky ma kontum...teda pokud neodehraje do dalsiho tydne....staci se treba mrknout na rozpis kdo ma jakej team a existuje takovej komunikacni programek....vlastne je jich vic(icq,skype,.....)a domluvit se na zapas....vetsina ruznych lig v ruznych online sportech tak funguje...takze nevidim to jako problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DlouhyPetr Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Chci se přihlásit do ligy můj nick ve hre je Longer a beru si tým AC Milan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasty Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Chci se přihlásit do ligy můj nick ve hre je Longer a beru si tým AC Milan bohužel, Ac milán mám já, vem si jiný tým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DlouhyPetr Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 a jak se to bude hra tja nvm jakej jinej si vzit tak treba juventus no:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkaz Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 A kdy sem v tom KFC a chci nastavit net, tak vsecko automatic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasty Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 do kfc chodi mcelkem casto a na net prez PSP dam vsehcno na automatic... hru jsem jete nezkousel ale melo bvy to jit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts