Rawmen Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Zdravim všechny, měl bych dotaz mám PSP slim silver firmware 5.00 m33-3 jde tam 8gb karta? Kámoš řikal, že ne, ale mě se to nějak nezdá, když jsem tady něco hledal tak tu někdo psal at si koupi 8GB. Kdo první odpoví dostane thx :bash:. DÍKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 jo da se použít! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 da se to pouzit... prodavam par funkcnich 8gb karet. kdyztak pis PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rawmen Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 ok mno já mám vyhlidlou s alzy kámoš to má bez DPH za kolik prodáváš ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 900 za 8gb kartu... memory stick pro duo cteni 11MB zapis 4MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rawmen Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 tuhle bych měl míít, ale nvm jestli budu platit ten 100 korunovej poplatek http://www.alza.cz/pametova-karta-sandisk-memory-stick-pro-duo-8gb-d86468.htm kolik by bylo poštovné kdybych si to vzal od tebe? nevíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferrykalina Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Jo da se pouzit fatko se seka ale ve slimku to de sam ji mam =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 jede i na fatu.. kamos ji tam ma a neseka se... u me je posta gratis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rawmen Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 a jako to je značka san disk? těd váhám jestli mám vzít od tebe za 900 nebo od toho kámoše...a ty karty jsou nový? a jaktože máš poštu gratis? sry že tolik otázek ale jsem zvědavej človek :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 určitě ber sandisk nebo líp Lexar..je taky na alze(moje Lexar 8giga má čtení a zápis kolem 10Mb/s) Jinak to že ve FATku se 8giga seká je nehorázný hoax..sám tam mám 8gb MSPRODUO a jede pěkně(stejně rychle jako kámošova 4giga Sandisk ultra II) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 cteni mas 10 MB ale zapis mas tak 3mb maximalne... nebalamut ho chudaka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rawmen
Zdravim všechny, měl bych dotaz mám PSP slim silver firmware 5.00 m33-3 jde tam 8gb karta? Kámoš řikal, že ne, ale mě se to nějak nezdá, když jsem tady něco hledal tak tu někdo psal at si koupi 8GB. Kdo první odpoví dostane thx :bash:. DÍKY
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts