ramalamadingdong Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 eBuddy messenger - MSN, Yahoo, AIM, Google Talk, My Space IM, ICQ a Facebook Výhody: Nejde o HB aplikaci Zobrazování statusu Více možností statusu Možnost zobrazení offline uživatelů Funguje na každem typu zabezpečení sítě ------------- Postup 1. Otevřete internetový prohlížeč a zadejte adresu http://m.ebuddy.com/ 2. Vyskočí Vám seznam clientů 3. Zadejte přihlasovací údaje (UIN a heslo) a kliknete na "Login" 4. Zobrazí se Vám seznam uživatelů 5. Klikněte na nekterý kontakt. Do kolonky pod nickem napíšete správu. Tlačítkem "Send" správu odešlete... 6. Po kliknutí na Contacts se dostanete opět na kontakty a vedle "Reload" je nastavení (Settings) ... pEace :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 bezva konecne vec kde mi jde ICQ!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Ďakujem Bulku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Snad to niekomu pomoze, ja uz to pouzivam dlho...ale chcelo by to dat do vhodnejsej sekcie :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Snad to niekomu pomoze, ja uz to pouzivam dlho...ale chcelo by to dat do vhodnejsej sekcie :roll:pristup do Tutorialu maji jen modi voe :roll: ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Peckááá lebo afkim mi nejde aspon že toto mi valí. mehehehehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 zobrazuje mi to jen čísla :( a ní přezdívky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 zobrazuje mi to jen čísla :( a ní přezdívky :( U me to same asi to bude tim serverem,afkim ukazuje prezdivky tak zkus pouzivat pokud mas cf :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladisak Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Já myslim, že na tom není nic co by někdo nechapal..nebo??? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.