medvidek Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 zdravíčko, titernej dotaz, ale tak proč se nezeptat xD proste planuju koupi psp nasel sem stranku kde maj US verzi http://www.prodejher.cz/31-Sony-PSP-konzole/3342-PSP-Slim-Lite-Playstation-Portable-BASE-PACK-Black-US-verze.html?back=view&page=1&tab=text#tabbox celkem levně .. jen sem se chtěl ujistit zda jediný rozdíl mezi us a eu verzi je ten v prehravani filmovych umd discich, coz nevyuziju ... nebo jestli treba wifina nepracuje jinak kvuli frekvencim ci tak neco podobneho? hledal jsem nejake clanky ale nenasel jsem tak zakladam novy topic.. dekuju za odpoved (: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 vsechno je stejne... jen je rozdil v tech umd... pokud mas cfw tak je to uplne jedno jestli mas EU nebo USA psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medvidek Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 jojo děkuju a jeste jeden dotaz jedna-li se o psp verze 2000 tudiz ma firmware teoreticky od 3.80 a výš tak by teoreticky mel jit nahrat cfw ci flashnout pspcko.. proste upravit tak aby se na tom dali hrat stahnute a ulozene hry na karte? .. díky ((: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 jj jde to upravit, ale pokud koupis se softem 4.01 tak 50 na 50 a kdyz s vysstim tak uz flashnout nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gig56 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 sám mohu jen přikyvovat mám US verzi psp-2001 všechno mi jde mám CFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Rodíl mezi US a EU verzí je(všeobecně u každe elektroniky)že US verze má hlasitější repro(EU má přísné hlukové limity)takže tohle pspčko ti bude hrát hlasitějš než EU verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medvidek Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 jj jde to upravit, ale pokud koupis se softem 4.01 tak 50 na 50 a kdyz s vysstim tak uz flashnout nejde 50/50 s tim ze pokad se nepovede muzu psp vyhodit? nebo vratit na puvodni nastaveni firmwaru a pokusit se znova?.. zkuseny flasher by si s tim mohl poradit ne? (: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 neporadi... nejde to predelat protoze to neni jeste hacknute... proto je tam 50 na 50... nektere psp se 4.01 maji predelatelnou desku a nektere ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medvidek Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 hehe jojo díky uz tomu plne rozumim, tak budu jen doufat ze to bude verze do 4.00 :D:D díky vsem myslim ze se to tu muze zamknout (: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 ještě pokud ti nepůjde flashnout tak ho můžeš do toho odchodu do 14ti dnů vrátit bez udání důvodu..takže pokud nepujde pošli jim ho zpátky a zkus jinej obchod:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
medvidek
zdravíčko, titernej dotaz, ale tak proč se nezeptat xD
proste planuju koupi psp nasel sem stranku kde maj US verzi http://www.prodejher.cz/31-Sony-PSP-konzole/3342-PSP-Slim-Lite-Playstation-Portable-BASE-PACK-Black-US-verze.html?back=view&page=1&tab=text#tabbox celkem levně .. jen sem se chtěl ujistit zda jediný rozdíl mezi us a eu verzi je ten v prehravani filmovych umd discich, coz nevyuziju ... nebo jestli treba wifina nepracuje jinak kvuli frekvencim ci tak neco podobneho?
hledal jsem nejake clanky ale nenasel jsem tak zakladam novy topic.. dekuju za odpoved (:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts