xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Jaký návod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 jak muzes udelat tekken navod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 jednoduše, přehled postav, jejich možností, triků a takovývchto věcí....já nedělám jen návody, ale kompletní průvodce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PELUT Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Musím říct že jsem sice viděl jen tvuj návod na Silent hill a ten se ti povedl!! Zatím jdu zkouknout další tvé návody! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 jednoduše, přehled postav, jejich možností, triků a takovývchto věcí....já nedělám jen návody, ale kompletní průvodce.... tak to jo to udelej teda ten tekken :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Dyt nejde zdělat navod na tekkena..... maximalně tak přehled kombíček ... :D jinak mě by docela zajímal ten Star Ocean Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 sysasyso....nespamuj prosím tě ju? :) by dawe...na jiné díly to bylo lepší psát....odemknutelné postavy, special mody apod....tady to bude asi jednodušší...uvidím jak bude zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 já bych take rad star ocean jelikoz jsem se ani nedostal z te 1. vecnicky mluvil jsm s kazdym vsude ale porad to jeste nevim ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 :)priste jak se bude vybirat navod tak bych prosil nominaci NA MONSTER HUNTER PORTABLE 2G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 návody nominuju, vždy z těch, které jsem aktuálně ochoten hrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 návody nominuju, vždy z těch, které jsem aktuálně ochoten hrát... aha skoda no monster hunter bys hral dost dlouho :) ale jinak jen tak dal jsi nejlepsi a stim nikdo nic nenadela:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 určitě manhunt 2 ani jsem to nedohrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 určitě manhunt 2 ani jsem to nedohrál manhunt 2 jsem dohral bez navodu tezke to neni ale navod by taky bodl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 fatalis: myslím, že FF crisis core nebo castlevania...kde jsem udělal třeba 60 stránkové průvodce...jsou časově velmi náročné BTW: divím se, že chce tolik lidí tekkena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 fatalis: myslím, že FF crisis core nebo castlevania...kde jsem udělal třeba 60 stránkové průvodce...jsou časově velmi náročnéBTW: divím se, že chce tolik lidí tekkena jsem primo nazhaveny na tekken:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 tekken je zbytečnej,komba jsou na naučení v practic......star ocean by mě taky zajímal................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 já se ale neptám co je zbytečný....chceš star ocean hlasuj.....nemám rád, když někdo n něco rozmlouvá ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkaz Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 To je lidí pro tekkena:D Však to máte všecko napsaný ve hře :) Já jsem všemi deseti pro star ocean :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 bohužel hlas máš jen jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 bohužel hlas máš jen jeden a kdy bude koncit hlasovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 až uznám za vhodné dělám asi 5-6 návodů naráz...na psp momentálně nic....takže tam možná zítra či v sobotu ukončím a začnu...primární jsou teď pro mě 1) Disaster Day Of Crisis (Wii), 2) Syphon Filter 2 (PS1) a 3) Legend of Zelda: Phantom Hourglass (NDS) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iron man Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 taky urcite star ocean stech her co tam mas na vyber by se urcite siknul nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 no ja som tiez za tekken...hlavne by som potreboval ako otvorit zamknute oblecenia a tak...bo ked hram proti AI tak maju take veci ktore si ja este kupin nemozem...takze tak...som za tekkena :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Mno všechno se jenom kupuje. Otázka je kdy na to našetříš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts