doommaster01 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Dobrej. Mam problem chtel bych zkopirovat hudbu z ipoda do PC. Mam jailbreaknuty ipod touch. Je nejaky zpusob? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Připoj přes do USB zapni Itunes... Itunes ti ipoda detekuje a hudbu přetáhneš. Hlavně nic neupdatuj přes itunes. Jinak normální mass storage to nepodporuje. Bohužel:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 http://www.mujipod.cz/art/msoftware/sharepod.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Připoj přes do USB zapni Itunes... Itunes ti ipoda detekuje a hudbu přetáhneš. Hlavně nic neupdatuj přes itunes. Jinak normální mass storage to nepodporuje. Bohužel:( Tohle mi přijde jako pitomost .. když chceš přetáhnout tu hudbu z iPoda, tak přes iTunes těžko .. ten ti synchronizuje MP3 s knihovnou .. takže ty MP3 se ti synchronizací smažou, tudíž nepřetáhnou ... o samotném přetažení, že by to v něm nějak šlo, nic nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Dobrej.Mam problem chtel bych zkopirovat hudbu z ipoda do PC. Mam jailbreaknuty ipod touch. Je nejaky zpusob? Program SharePod dřív jsem ho používal a viděl jsem tam že jde kopírovat i z iPodu do PC ... tak to zkus uvidíš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Podle mě to nejde zkoušel jsme to už několik let,ale nikdy jse mi to pořádně nepodařilo,ipod prostě nelze použít jako flash disk aby se tak zobrazyl v PC :(Jde to v total comandru,ale ta hudba je tam stejně spřehážená a písničky mají názvy typu "e35ff68d" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Jak mas slozku Apple nekde v pocitaci,jsou tam jednotlive pisnicky v ruznych slozkach ( divne nazvy),takze jde to vzit, ale je to moc tezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts