JanisXP Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Čau , potřeboval bych vědět kolik si tak v servisu účtujou za výměnu displaye a jestli postup výměny displaye u PSP SLIM a FAT je stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 postup je stejny. v servise sem uz slysel i castku 3500 tis... display se da sehnat za 1300 novy a prace tak 500 kdyz dobre sezenes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Jestli v záruce tak by to mělo být zadarmo.Když ne tak si kup display na www.playcentrum.cz a vyměn si ho sám. Stačí ti malej šroubovák. Tady na foru je několik návodů.A nemusíš platit za drahý servis... Jinak v tom servisu, u nás ve varech to dělají v sony asi za 600 kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pešas Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Jestli v záruce tak by to mělo být zadarmo.Když ne tak si kup display na www.playcentrum.cz a vyměn si ho sám. Stačí ti malej šroubovák. Tady na foru je několik návodů.A nemusíš platit za drahý servis... Jinak v tom servisu, u nás ve varech to dělají v sony asi za 600 kč sorry, fakt si nemylsim ze by ten displej praknul sam od sebe (takze asi tezko uplatnis zaruku, ze?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 sorry, fakt si nemylsim ze by ten displej praknul sam od sebe (takze asi tezko uplatnis zaruku, ze?) Hm, pokud čtu dobře tak nikde nepíše, že má display prasklý. Může být prostě nějáký vadný. Třeba ho chce vyměnit kvůli Death Pixelům. Co ty víš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pešas Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Hm, pokud čtu dobře tak nikde nepíše, že má display prasklý. Může být prostě nějáký vadný. Třeba ho chce vyměnit kvůli Death Pixelům. Co ty víš... priznavam, ted jsi ma dostal ale fakt, rekni nam co s tim mas: muzou to bejt Dp nebo ti jenom prasklo sklicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Displej si kup, seženeš do 1000kč, výměna není zs tak težká, koukni na videa na youtube a návodů je taky hafo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Listopad 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Ono ani tak nejde o můj display , ten sem si v neděli vyměnil bez větších problémů(takže šroubovák mám) , spíš mi napsal jeden kluk jestli bych mu nevyměnil display a já ted nvm kolik po něm za to mám chtít ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 cena displeje + 200-400Kc za vymenu. Pokud byse jednalo o kamose, tak samozrejme jen cena displeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JanisXP
Čau , potřeboval bych vědět kolik si tak v servisu účtujou za výměnu displaye a jestli postup výměny displaye u PSP SLIM a FAT je stejný.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts