twothrones Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 lidi mam problém.........jak odemknu the rocka ve SvR09 nikde neni half of fame a cheat na něj nikde neni :cry: nevíte někdo jak se odemkne???? kdo mi pomůže dostane 200pts. pro mě tahle hra bez the rocka ztrácí význam :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twothrones Odesláno Listopad 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 to opravdu nikdo neví jak odemknout legendy??? prý tam je i rockův táta ......... a nějaká stará bába :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 to by som aj ja velmi rad vedel ako ho odomknut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Já na gamefaqs cet ze tam zadny legendy mimo rica flaira nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twothrones Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 sysasysa:tak proč tam je tolik lidí zamčenejch??? nemusej to bejt legendy ale sou prostě zamčený :D a řek bych že je zrovna zamčenej The Rock a taky třeba Hulk Hogan :) ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Mno ono tam je hodně lidí zamčenejch, ale nemyslim si že to budou legendy... Ale sou zamčený snad všechny ženský mimo jedný. BTW Jaký máte tituly v kariéře?? Já mám už US champion a ECW champion. A to to moc nehraju. EDIT: A za koho hrajete?? Já za Big Show Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 tohle není topic o hře .....takže se držte topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Smackdown Vs Raw 2009 Cheats For Unlockables http://cz.youtube.com/watch?v=LeVg3Vy17l8&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Smackdown Vs Raw 2009 Cheats For Unlockableshttp://cz.youtube.com/watch?v=LeVg3Vy17l8&feature=related v komentarich pise ze to je pro x360 a pro PS3 ale neva viiiid :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twothrones Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Spajdy:tohle sem viděl ale nejsou to všichni ................a některý nejdou pač je to x360 a PS3 což znamená že toho je ještě zamčenýho celkem dost jo a :snitsky-lock-tommy dreamer což znamená že je tam místo na jednu osobu a to sice THE ROCK (aspoň doufám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.