scoty Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Zdarec kua mám asi PSP bez záručáku nemohl by mě sem nekdo hodit nascenovaný záručák mám jakési papíry.Nebo jak vypadá záručák na PSP dík :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shobull Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 je to A5 formát, z toaletného papieru :D (recyklovany papier), modry napis sony, (aspoň v SR je to také) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Leden 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 je to A5 formát, z toaletného papieru :D (recyklovany papier), modry napis sony, (aspoň v SR je to také) hm ten nemmám nemá někdo DVA? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 albertini Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Ja ho taky nemel, a kdyz jsem sel psp reklamovat, tak jsem mel u sebe jenom uctenku. Prodavac v Okay el. byl frajer a vypsal mi novej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Leden 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Ja ho taky nemel, a kdyz jsem sel psp reklamovat, tak jsem mel u sebe jenom uctenku. Prodavac v Okay el. byl frajer a vypsal mi novej :D :lol: :lol: HAHAHAHAAHAAA já ale nemám ani účet KUAAAaa§ :lol: :lol: omg mám ho od kamoša :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 Na uplatnenie zaruky je potreba bud zarucny list alebo doklad o kupe. info vid. Slovenska obchodna inspekcia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Leden 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 Na uplatnenie zaruky je potreba bud zarucny list alebo doklad o kupe.info vid. Slovenska obchodna inspekcia. ano díky za upřesnění bez tvojí pomoci bych to nevěděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PeterCent Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 je to A5 formát, z toaletného papieru :D (recyklovany papier), modry napis sony, (aspoň v SR je to také) hm ten nemmám nemá někdo DVA? :lol: kouknu se až budu doma !!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Leden 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 je to A5 formát, z toaletného papieru :D (recyklovany papier), modry napis sony, (aspoň v SR je to také) hm ten nemmám nemá někdo DVA? :lol: kouknu se až budu doma !!! :D HA to je slovo chlapa! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shane Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 ja mam taky jen uctenku ale myslim ze to staci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 jak kde ... treba v datartu maji napsano ze pri reklamaci potrebujes radne vyplneny a potvrzeny zarucni list a doklad o koupi za kolik jsi to kupoval a kde... takze asi tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shane Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 jezis mam to z datartu a nic takovyho u toho nebylo a vyplnenej ho zatim nemam je to vazne potreba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4rkS7der Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 jeslti nekeca tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
scoty
Zdarec kua mám asi PSP bez záručáku nemohl by mě sem nekdo hodit nascenovaný záručák mám jakési papíry.Nebo jak vypadá záručák na PSP dík :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts