scoty Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Zdarec co říkáte na pařbu na PS3 motorstorm to je!!!nej pařba na PS3! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 dobra garfika,je to racingovka ale nemam PS3 takze 9.9 z 10 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoty Odesláno Leden 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 dobra garfika,je to racingovka ale nemam PS3 takze 9.9 z 10 :D JONO ale za toho FIFTYHO ti dám 10 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Já bych ještě nejásal, protože grafika není všechno a i když mám závody nejraději, nemám z téhle hry ten nejlepší pocit. V historii se objevilo už děsně moc nadějných titulů, které zkončily někde v odpadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark_one Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Demicko Motorstorm jsem si zahral nekdy pred tydnem a musim rict, ze vypada vazne skvele. Hlavne me ale dostalo ovladani auta pomoci naklaneni gamepadu, imho po analogu dalsi krok k plynulejsimu ovladani zavodnich her, nechapu, proc to Gran Turismo HD nepodporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoty Odesláno Leden 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 Demicko Motorstorm jsem si zahral nekdy pred tydnem a musim rict, ze vypada vazne skvele. Hlavne me ale dostalo ovladani auta pomoci naklaneni gamepadu, imho po analogu dalsi krok k plynulejsimu ovladani zavodnich her, nechapu, proc to Gran Turismo HD nepodporuje. přesně a volnost pohybu po tratích!jo takový kdyby udělali FLATOUT3 na PS3 by bylo 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 Jj nej hra na PS3... teda z tech asi peti her co na PS3 jsou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 Zdarec co říkáte na pařbu na PS3 motorstorm to je!!!nej pařba na PS3! 8) videl sem video a vypadalo to celkem dobre ps. dej si ten tvuj mega obrazek do p**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 jj Motostorm je rulezzni :-) .Moc se mi libi ty bouracky atd...Je to podivana ;-) .Ale radsi bych X-Box360 nez PS3 uz jen kvuli Dead Rising a spol :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoty Odesláno Leden 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 Zdarec co říkáte na pařbu na PS3 motorstorm to je!!!nej pařba na PS3! 8) videl sem video a vypadalo to celkem dobre ps. dej si ten tvuj mega obrazek do p**** proč co se ti na něm nelíbí mě si u prdele kamo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 Motorstorm som paril na kamosovom ps3. Grafika: 9.5 z 10 (su tam nejake chybicky krasy :) . Hratelnost:7 z 10 (to ovladanie naklananim je super ale hratelnostou je dla mna aj flatout 2 lepsi) Je to vsetko moj nazor. A niekomu sa to moze zdat lepsie a niekomu horsie ale ja tej hre davam tak 9.0 PS: Strasne sa mi lubil efekt ked ste dali nitro a za vami bola ohniva stopa viem je to blbosticka ale je to velmi pekne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 Solidní hra.8.9 z 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 docela dobra hra ale podle me je 8 trati a jeden herni mod :lol: desive malo a hra je podle me casem dost stereotypni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 docela dobra hra ale podle me je 8 trati a jeden herni mod :lol: desive malo a hra je podle me casem dost stereotypniTo byl nedopecenec z japonska. V EU a UK vyjde s multakem a vice mody, pokud vim. Sony ma pekny PS3 launch. X360-PGR PS3-Motostorm. atd...Jen na nextu na GoW nic nema. A ten novy GRAW 2 je taky bomasticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Kdo de na launch ps3 v praze? Já jo a moje 1. hra teda nebude motostrom ale zarucene jako na ps2 bude F1 Nevim hral sem motostrom a nič moč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 na bonuswebu sem cet o ty f1 na ps3...ta grafarna bude fakt krasna....ach jo...ja tak zavidim tem co maj nebo budou mit ps3... :( :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 na bonuswebu sem cet o ty f1 na ps3...ta grafarna bude fakt krasna....ach jo...ja tak zavidim tem co maj nebo budou mit ps3... :( :wink:Prodej PSP jeste neco co mas a mužeš si ho koupit taky já treba ti zavidím že máš psp když sem ho mel tak me to neba a ted bych ho bral z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 psp neprodam ani za nic :D to zase ne...na ps3 pockam az ps3 spadne na nakou unosnou cenu precni jenom 20 000,- je moc...pak do nej pudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 Dnes vysla recenze na games.tiscali - http://games.tiscali.cz/reviews/motorstormeu/index.asp - opravdu pochvalna (navic video, kouknete na nej :wink: ). Az bude na PS3, alespon 5 her jako Motorstorm...tak tech 15 tisic vyhodim :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 Dnes vysla recenze na games.tiscali - http://games.tiscali.cz/reviews/motorstormeu/index.asp - opravdu pochvalna (navic video, kouknete na nej :wink: ). Az bude na PS3, alespon 5 her jako Motorstorm...tak tech 15 tisic vyhodim :P...pekny video...kdybych mel PS3 urcite bych tuhle hru chtel...ale spis touizim po xbox360....jinak hra ma vazne hezkou grafiku a hratelnost taky nevipada spatne...dal bych ji tak 8.5/10...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2007 tak me stacili ukazky z toho colina na ps3...dirt track nebo jak se to menuje...krasa...krasa...krasa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 Hm...je to po pár hodinách NUDA.Už mě to nebaví.Snižuji hodnocení na 8.1 z 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.