Pitrigo Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Zdravim. Lámu si hlavu s questem Bloodshadow...a posledním bodem The Siege... Je to úkol Fader Graula... pamatuje si to někdo, kam je třeba jít? Podle gqmefaq bych mel jit nekde mimo od Fortrees of Doom..ale z toho anglického navodu nelze pochopit kam jit... The Siege - This comes up after you beat Bloodshadow. You have to make your way out of the Fortress of Doom and head outside. Once you are back outside you can go through where the big gate was standing before. Diky za každou pomoc. Taky sem to nejak takto pochopil, ale cesta žádná...rad bych se ve hře pohnul dále...nejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Sice sem to nehral ale podle toho navodu mas odejit z pevnosti zkazy pote co co porazis bloodshadowa a nekde venku najit misto kde driv stala nejaka velka brana ktera asi logicky blokovala nejakou cestu a pak jenom projdes na tu cestu ne? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrigo Odesláno Listopad 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Už jsem zase dál, nyní pořebuju vstoupit do Tomb of the A. v a ten vchod je chraněn magií, nebo tak něco. Je to Quest Enemy of my Enemy kde mam v těch katakombach zabit Bloodsekera. Měl bych mít klíč, který mám ale ten u v chodu nereaguje.... Podle angl. manualu bych měl jít uplne mimo tento nefunkční vchod do katakomb a jit nekde uplně jinam do 1.patra kde jsou dveře...Nepovedlo se mi nic takového najít... Vzpomene si někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrigo Odesláno Listopad 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Tak už jsem to vyřešil, ACT2 je hotov....ted jak získat nové úkoly do actu3 ....??? Udajně nekde maj být trosečníci?ale plaže jsem prošel a nenašel nikoho? prosím o pomoc.daruju bodíky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agoodic Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 hiphone t32i want but it from www.agoodic.combut i don't know the true prices.i think its prices is high!buy it hiphone t32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 koukni na www.gamefaqs.com a do vyhledávej Dungeon siege. V sekci Faqs/Guides a tam si vyber nějakej návod a tam to budeš mít. sem línej to projí a přeložit, takže si to udělej sám. BTW co tady dělá ta lama nade mnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrigo Odesláno Listopad 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Ten Dungeon je peklo, vždy se nekde seknu a pak se zase o kousek dál posunu.... už to chci dohrát :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.