Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Roztahovani obrazu na monitoru

.Den

Otázka

Netusite nahodou, jestli lze v PS3/ve hre/kdekoliv nastavit zobrazovani obrazu na monitoru normalne v 16:9 jak ma byt? Mam monitor 16:10 (bezny 20" widescreen 1680*1050) a obraz her se mi roztahuje prave i o to jedno pomerove cislo, je tudiz sice jen malinko vytahly ("O" do ovalu, ale fakt to skoro neni poznat), ale zapricinuje to mirnou neostrost, treba na pismenech to je dobre videt... A s tim souvisi i mirne horsi grafika, je to takove rozmazlejsi mi prijde.

Tak treba jestli lze nejak udelat, aby to nechavalo cerny pruhy nahore a dole a nevytahovalo to na fullscreen... V samotnym monitoru jsem zadnou takovou funkci nenasel, nebo o ni nevim. Obraz jde pres HDMI kabel s redukci do DVI vstupu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Nevim ted presne , neni tam v ps3 nahodou nekde funkce upscaling ? To roztahuje obraz do vyssiho rozliseni , tak kdyz to vypnes mozna to pujde , ale mozna se pletu :D

Edit : spis si myslim ze to ale nepujde , kamos mel zas problem ze mu to obraz ne natahlo ale priblizilo a tim padem mu chybelo trosku neco napravo a nalevo .

Ale nevyresil to...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu