kirko74 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 No podarilo sa mi napojit na live, mal som problém s DNS ale som napisal tu mac adresu a islo to , aktualizovalo to x-box restartovale a ked sa zapol us mi zase pise ze DNS failed Vsetko som napisal odzaciatku a stale to nefunguje :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 pfew tak tedka te moc nechapu...napsal si MAC adresu ceho? Tu pevnou co vyzaduje poskytovatel internetu? A nebo svyho modemu? Jak a co mas zapojeny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kirko74 Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 napisal som tu co je v cmd- ipconfig/all fungovalo to ale po restarte us to neslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 aha uz chapu,ty si manualne nastavil sitovy nastaveni v xku...a to ti to proste nefungovalo pri automatickym jo? A pokud je problem s DNS tak radsi opis jenom DNS - na MAC prd - ted tusim ze MAC adresa se vyslovne musi nastavit pouze v tom (router/modem) do ceho ti vede kabel od poskytovatele netu takze spis nastav tu DNS co mas v modemu-tu co ti vypisuje ipconfig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kirko74 Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 vyskusam to EDIT: nejde to odpisem ten dns a stale pise failed Pretím so to spravil tak ze som dal restore to factory default (ci ako to je) a napisal tu mac adresu. Skúsil som to isté nejde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kirko74
No podarilo sa mi napojit na live, mal som problém s DNS ale som napisal tu mac adresu a islo to , aktualizovalo to x-box restartovale a ked sa zapol us mi zase pise ze DNS failed
Vsetko som napisal odzaciatku a stale to nefunguje :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts