kirko74 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2008 No podarilo sa mi napojit na live, mal som problém s DNS ale som napisal tu mac adresu a islo to , aktualizovalo to x-box restartovale a ked sa zapol us mi zase pise ze DNS failed Vsetko som napisal odzaciatku a stale to nefunguje :cry:
0 En3mY Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2008 pfew tak tedka te moc nechapu...napsal si MAC adresu ceho? Tu pevnou co vyzaduje poskytovatel internetu? A nebo svyho modemu? Jak a co mas zapojeny?
0 kirko74 Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2008 napisal som tu co je v cmd- ipconfig/all fungovalo to ale po restarte us to neslo
0 En3mY Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2008 aha uz chapu,ty si manualne nastavil sitovy nastaveni v xku...a to ti to proste nefungovalo pri automatickym jo? A pokud je problem s DNS tak radsi opis jenom DNS - na MAC prd - ted tusim ze MAC adresa se vyslovne musi nastavit pouze v tom (router/modem) do ceho ti vede kabel od poskytovatele netu takze spis nastav tu DNS co mas v modemu-tu co ti vypisuje ipconfig
0 kirko74 Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2008 vyskusam to EDIT: nejde to odpisem ten dns a stale pise failed Pretím so to spravil tak ze som dal restore to factory default (ci ako to je) a napisal tu mac adresu. Skúsil som to isté nejde to
Otázka
kirko74
No podarilo sa mi napojit na live, mal som problém s DNS ale som napisal tu mac adresu a islo to , aktualizovalo to x-box restartovale a ked sa zapol us mi zase pise ze DNS failed
Vsetko som napisal odzaciatku a stale to nefunguje :cry:
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts