pojik Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Mám slim s cfw ale nedělal jsem to já a potřeboval bych si ho zalohovat je na to nakej soft dik:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 zalohu NAND svyho PSP muzes udelat pres pandorinu baterku (pandora's battery) podle tohodle navodu http://console-forum.cz/showthread.php?t=11173 v tom topicu si najdi tema zaloha nand,tusim ze to tam ma s nadpisem ;) EDIT: ufff,prey nemam cfw :lol::lol: jaj kamo na to ale musis mit CFW a pandoru...a pokud se ti jedna o to ze ti ma nekdo teprve flashovat PSP tak jednoduse udela zalohu nand on se svoji pandora baterkou a memory stickem ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 s pandorou a MMS s DDC nebo pomocí NandTool http://www.lan.st/showthread.php?t=1504&highlight=NandTool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pojik Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 neupnul by si to nekam já mám cfw takže pandora je zbytečná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 :D:D si ze mě děláš prdel ne? nebo to sem tak zhulený? co je tohle? Mám slim s cfw ale nedělal jsem to já a potřeboval bych si ho zalohovat je na to nakej soft dik jestli nemáš cfw tak si NAND bohužel nezazálohuješ... jestli máš, tak si na svým PSP udělej MMS a pandoru nebo si stáhni ten NANDTOOL či NANDDUMPER. EDIT: ne nejsem, LOCK PLS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pojik Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 asi seš no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pojik
Mám slim s cfw ale nedělal jsem to já a potřeboval bych si ho zalohovat je na to nakej soft dik:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts