hrdas Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 ahoj chtěl bych se zeptat jestli jde náko připojit ovladač od XBOX 360 k PC???jak drátový tak bezdrátový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 nevlastnim to takze nevim jaky to je :cheesygrin: http://www.playcentrum.cz/wireless-gaming-receiver-xbox-360-391301.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 dratovy normal připojíš a jedeš bezdrátový nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 ono to má USB konektor žejo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 ano má to USB konektor windowsy to zdetekujou a už mužeš používat nic těžkého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 ještě by mě zajímalo jak je to s tím bezdrátovým...nechce se mi kupovat ještě to co psal En3mY...na aukru maj levně spíš bezdrátový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 ja kdyz pripojim bezdratovy pomoci kabelu od nabijeni (play kit neco...) tak mi to visty najdou ale nefrci .. najdou ovladace atd... ale ve hrach je KO ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 o tom že se dá připojit bezdrátový xbox360 ovladač k PC nevím vím jen o PS3 ovladači EDIT: no jo to je fakt leda drátem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 edit: Sakra, už to tu je, tak nic :) Bezdrátový jde k PC připojit, když si k počítači koupíš za cca pětistovku speciální přijímač. Takhle to vypadá http://www.xboxline.com/wireless-gaming-receiver-xbox-360-p-42.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Mam taky charge kit ale nanabiji mi baterky :( takze je mi ten kabel k *** vubec ho nepouziju xD zkousel jsem to i v PC a ovladac to jako noy HW rozpozna ale naistalovat sem to nezkousel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 vyřešeno LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts