Midnight Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Zdravim.. dnes som si chcel spustit Burnouta (ktory mi este vcera isiel) ... ked ho spustim cez svoj profil, tak mi vypise toto Ked to spustim cez profil, cez ktory som to stahoval tak mi vypise toto : tu hru kupoval kamarat, ja som to len stiahol .... neviete co s tym je ? jemu to ide ... :P pojde mi to este dakedy ? :dozey: thanx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Tohle mi dělalo u Loco Roco ... vlez si na ten učet přes kterej si to tahal,najed na Store,pak Dowloads --> a přidej si Burnouty do Dowload Managmentu ... stáhni to jenom třeba 10kb,a hru z Managmentu smaž ... a ted zkus hru spustit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 ok thanx.. uz to ide.. len ... nespadol pocet stiahnuti hry z 3 na 2 napr ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Midnight
Zdravim.. dnes som si chcel spustit Burnouta (ktory mi este vcera isiel) ... ked ho spustim cez svoj profil, tak mi vypise toto
Ked to spustim cez profil, cez ktory som to stahoval tak mi vypise toto :
tu hru kupoval kamarat, ja som to len stiahol .... neviete co s tym je ? jemu to ide ...
:P pojde mi to este dakedy ? :dozey: thanx.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts