*HRS*Curtis Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 takze stahl jsem si gpsp 3.3 ,dam to PSP GAME no a jaky hry tam mam davat respektive co s nima mam delat?? rozbalit bo co?? ... PLS help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 stahni si nejakou ROMku hry - das vyhledat hru plus za to rom a GBA napr...pak to co stahnes (budto to bude v zipu a tusim ze tohle HB otevira i zip a nebo to proste bude nejakej format) normalne hodis do slozky GPSP v GAME (do ty slozky bez % ) a pak jenom spustis GPSP a tu hru si vyberes ;) a jeste pred tim jdi do nastaveni a zvl obraz 16:9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *HRS*Curtis Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 no tak v tom adresari jsou pokemoni sem zjistil :D (pokemon sapphire.gba) no tak jsem to normalne spustil (ten HB) no cerna obrazovka a beha tam screen not open , image not open nebo neco takovyho , a pak to tu pise ze to chce nejakej bios bo co .... nechapu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 aha-bios : musis si jeste sehnat bios GBA a bios je tusim jadro,proste takovej zaklad (nevim jak to je presne u GBA ) takze dej jenom vyhledat GBA bios (nebudu psat download kdyz co se tyce stahovani biosu a emulace odobnejch zarizeni je bez souhlasu firmy nelegalni ale to vubec neres,tady se to neresi :D ) no a az ho tsahnes tak ho pak nakopci asi do ty samy slozky jako romky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *HRS*Curtis Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 jo ... on tam nejakej bios je...ja sem si stahl ceskou verzi toho emulatoru a tam nebyl...tak jsem ho skopcil z toho angickyho do toho ceskyho ale stejne nic... pise to ze ho muze doprovazet hodnota md5... kuaaa proc to nejde :cry: :bash:... a srry jestli te s tim se*u :psp: EDIT: Poslu screen.... EDIT2: je v priloze EDIT3: BOMBAAAA DE TO ... DIKKKK ZA RADU.. ON TO NEBYL GBABIOS.BIN ALE KONFIGURACNI NASTAVENI :D:D:D , ALE DIK MOC!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
*HRS*Curtis
takze stahl jsem si gpsp 3.3 ,dam to PSP GAME no a jaky hry tam mam davat respektive co s nima mam delat?? rozbalit bo co?? ... PLS help
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.