Araym Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Mate to už někdo ? Každá recenze řiká něco jinýho tak nevim jestli ma cenu si to koupit, ted toho vyslo tolik ze se nemuzu rozhodnout co vzit, nebo radsi pockat na Mirrors edge....:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Tak to radši počkej Mir.Ed. včera jsem si stáhnul demo a je to fakt pěkný,do plný jdu určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 hra je na wii x360 a ps3 dobrá...ještě jsem jí moc nehrál, ale je rozhodně xkrát lepší jak ps2 a psp verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 no já jsem toho spidermana dohrál na xboxu a bavil mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Lol to si pockej na Mirrors Edge ;) Spiderman neni spatnej, ale tak za 300-600 kc. To ME za plnou cenu stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Já to mám, není to špatný, dobrý je že se to nedrží žádné filmové předlohy, tudíž to není nějaká kravina podle filmu. Akorát dabing hlavního hrdiny je příšerný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.