Xmatrix Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 kdyby to dante hned nezamknul tak nemusim zadavat novy thread...ale nekdo je tady moc akcni...otazka je v topicu..takze nevite nekdo nejaky program na upravu obalu diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 word...dáš obrázek dvakrát klikneš, změníš velikost a tiskneš toť vše, ještě nějakej dotaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 tohle vim taky to mi je jasne jak se to dela ve wordu ale vim ze existujou programy kde si to presne navrhnete na cd i na obal a je tam vyber z mnoha sablon velikosti atd... jenomze si nemuzu spomenout jake to jsou tak se ptam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 popravdě nevím na co program....stejně pokud si na něco tiskneš obal, tak používáš ty samé a velikost je stejná...takhle jsem to dělal já, jeden obrázek = 20s i s vytisknutím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 a jake papiry na to pouzivat ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 tak samozřejmě, že fotopapír je kvalita.....ale záleží i na tiskárně pokud máš solidní tak i na obyč papír to bude vypadat fajn....ale pokud ti nevadí do toho vrazit nějaké kačky, tak jak říkám..zajdi si koupit fotopapír a zkus to na něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Humr Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Skus nero coverdesigner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 nad tim fotopapirem jsem uvazoval tiskarnu mam hp deskjet 5655 netiskne tak spatne ale asi ten fotopapir bude nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 ne asi, ale určitě....připrav se na to, že to poleze do peněz, ale jestli to chceš mít super tak doporučuju si koupit i dvd na potisk a tisknout si i dvd potisk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 to dvd na potisk znamena co ted jsem to nejak nepochopil jako znovu prepalit moje hry na nejake spesl dvd nebo staci koupit papir na to abyvh na dvd mohl nalepit potisk?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 jsou na to speciální dvd.....jsou úplně čistě bílé a maj speciální povrch jsou o něco dražší, ale vypadá to naprosto bomba....samozřejmě musíš mít tiskárnu, která tuto možnost podporuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 ja myslim ze to jsou verbatimky printable ...... normalni nelze polepit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 nepolepoval bych to......máš to zvýšení tloušťky dvd a když se ti pak někdy něco zdrbe a třeba se ti to vevntiř rozloupne tak víš k čemu ti bude xko :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 diky za odpovedi ted muzem lock:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xmatrix
kdyby to dante hned nezamknul tak nemusim zadavat novy thread...ale nekdo je tady moc akcni...otazka je v topicu..takze nevite nekdo nejaky program na upravu obalu
diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts