dexter111 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Zajímalo by mě, jaká je podle vás nejlepší hra pro multiplayer. Prosím pište v tomhle pořadí: Ad-hoc - (název hry, proč) Wlan - (název hry, proč) Za mně nejspíš: Ad-hoc - Tekken DR dá se to sharenout, hrát to může kdokoli Wlan - Syphon Filter LS střílení na celej večer EDIT: dobrá Dante dostals mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 ad hoc všechny bojovky naruto tekken guilty gear bleach protože hodně akce fakt pářka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Zajímalo by mě, jaká je podle vás nejlepší hra pro multiplayer.Prosím pište v tomhle pořadí: Ad-hoc - (název hry, proč) Wlan - (název hry, proč) Za mně nejspíš: Ad-hoc - Tekken DR Wlan - Syphon Filter LS nějak jsem nepochopil.....píšeš ať napíše každý proč...a sám to neuděláš....logika.... Ad-Hoc: Tekken DR skvělé odreagování s někým známým Wlan: nezkoušel jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Ad-hoc: Tekken DR - dobrý pocit, když si můžu zahrát s kámošem, a aspoň v něčem ho rozdrtit :lol: Wlan: nejde mi, vždycky to hodí error :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Ad-hoc Virtua Tennis 3 Obe GTA Tekken DR Toca 3 Wlan: Medal of Honor Test Drive Unlimited Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Pro Ad-hoc je to určitě Tekken DR, na Wlan jsem žadnou hru nehral.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 ad-hoc : Killzone Liberation(nejlepsi multiplayer hra podle me,jedina hra kvuli ktery sem PSP chcol),Tekken DR (proste super klasika),GTA: VCS,GTA: LCS (podle me je lepsi liberty city) ... vic sem toho pres adhoc asi nehral Wlan (podle me je lepsi oznaceni infrastructura ale kdyz myslite :lol:) : Killzone Liberation (po netu je to teprve narez,skoda ze sem mel ale skoro vzdycky laggy :? a ze tam sou cheateri :-x) , Syphon Filter Dark Mirror ( hodne hukot po netu,dost mi to neslo xD) , Medal Of Honor Heroes (celkem v pohode ale neni to ono :?) , Coded Arms Contagion ( dost kruty,hral sem to jen parkrat ale uslo to ) , Need For Speed : MW + Carbon ( jedna z vyhod tedlech moc nepovedenejch NFSek na PSP je online hrani ktery je hodne v pohode ) ...a na vic si uz asi nevzpomenu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Ad-Hoc: Tekken je fakt mazec. Single je super natož multiplayer. WLAN: Zatim sem nic nehrál, protože nemám doma Wifinu.. Ale co neni může bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Ad-Hoc: GTA:LCS GTA:VCS Fifa08 Star Wars:FU WLAN: Medal of honor:Heroes Fifa08 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Ad-Hoc: No po mp sem zatim paril jenom Medal of Honor: HEROES 2 bylo to docela dobry parba... a pak Tekken DR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Ad-hoc: Rozhodně Fired up ... nejlepší hra když vás je tak 6 (takže většinou jen na nějakým srazu)- stejně tak MoH:H , jinak Tekken , Virtua Tennis 3 a samozřejmě Bomberman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Ad-hoc: Tekken DR,NFS UNDR Rivals,Call of Duty,Juiced (zaokrouhlim proste nej hry v multaku nema to chybu vyborne odreagovani s mnoha prateli) Wlan: Medal of Honor Herose - poradna parba xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Ad-hoc: Tekken... Ze začátku dobrý, pak už nuda... MHF2 :wohow: Prostě spolupráce, 2-4 lidi na jednoho monstera ownz! A PES08... Prostě fotbal, co dodat... Infrastructure: Bohužel nehrál... (Na NDS jinej příběh :lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tap Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Wifi: Ratchet & Clank - Size Matters. CTF, Deathmatch a specialni mod "Iron Lombax", kde se plni ruzny ukoly, at uz co-op nebo "versus". Sniperka konecne najde vyuziti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny09112 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Ad-Hoc: MoH:Heroes (bohuzel jsem hral jenom ve 2 tak to chce maly mapy) GTA:LCS Tekken DR Fired up (u Medievila bylo demo) Wlan: Oba dva Syphony (bohuzel vetsinou kdyz jsem hral bylo malo lidicek) na 100% MoH:Heroes Skoda ze u vetsiny her co mam neni wlan multak...treba u Ace Combatu by byl krutej deadmatch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.