Logic Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 po updatu na 5.00 M33-3 mi nejdou savy... píše "file data is corrupted" ale nové savy fungujou nějaký nápady? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Tohle me taky dlouho trapi, takhle mam nekolik generaci savu, ktere muzu hrat pouze s 1 konkretnim Firmwarem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Napad? xD jasne vrat si to na predchozi CFW co ti sli Save dodelej hru a pak si zase hod cfw na 5.00 M33-3 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 A to neexistuje nějakej Save convertor?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystoff Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Hmm takhle jsem ztratil hotovýho lego batmana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xoblih Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 já sem tak přišel o MC LA remix........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Logic
po updatu na 5.00 M33-3 mi nejdou savy...
píše "file data is corrupted"
ale nové savy fungujou
nějaký nápady? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts