Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tiger woods PGA 09

santiknov

Recommended Posts

chlapce nepoznas asi srandu ze!! ja nechcu thx nic pisu to vsude enem ze srandy nechcu po nikom nic enem pokecat o hre!! takze asi nic no

Jenomze kazdej to nemusi brat ze sradny...a sranda na tom neni teda nejak poznat to je sumak...jinak ke hre hra neni spatna le je to tak na chvili me to vzalo asi cca na par hodin hrani :cheesygrin: na tyhle hry nejak nejsem... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ke hře samotné....hrál jsem 08ku dokud jsem nenahrabal asi 45 milionů dolarů....hrálk jsem ji pořád.....infrastructure bylo boží......ale 09tce jsem zatím nějak na chuť nepřišel....třeba časem......pro mě je to docela zklamání....

tak nwm 8ku sem fakt nehral takze nemozu posoudit!! ale myslim ze 9ka je podle mna celkem hratelne i graficky pekne zvladla!! i pohyby jsou realne!!

Odkaz ke komentáři

ja to tu mám v PC a vždycky na to koukám jestli si to tam mám hodit nemám pač když to tam hodim musim smazat fifu 09 a to se mi moc nechce ( teda bratr nechce ja fifu nenavidim :D ) ale asi ji tam mrsknu pač nejlepší je dát po ráně čtvereček to mě nejvíc baví.

Odkaz ke komentáři

Já sem hrál 08 na DS a to byla fakt pařba. Jako golf je fakt typ her který mě bavěj a to jak na DS, GBA nebo Mobil. Určo to zkusim až bude místo na paměťovce. BTW kolik to zabírá??

zabira to celkem dost!! pres 1,5GB :-( ale kdyz mas pametovku s 8GB jak ja (nebo aj vic ) tak to neni problem

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu