Penax Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Mate nekdo zkusenosti s instalaci wad souboru (wii channel) ? Na SD jsem vytvoril adresar wad a vnem soubor *.wad, ktery chci nainstalovat. Nejde mi vsak v Homebrew (9 Beta) spustit WAD Instaler ani WAD Manager. Hlasi mi to " This is not valid Wii application". Pritom jine aplikace mi pod Homebrew jedou bez problemu. Jaky je spravny postup pri instalaci wad ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Penax Odesláno Listopad 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Omlouvam se. Toto tema je jiz zde diskutovano. http://console-forum.net/showthread.php?t=36598 Prosim o smazání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Penax
Mate nekdo zkusenosti s instalaci wad souboru (wii channel) ? Na SD jsem vytvoril adresar wad a vnem soubor *.wad, ktery chci nainstalovat.
Nejde mi vsak v Homebrew (9 Beta) spustit WAD Instaler ani WAD Manager.
Hlasi mi to " This is not valid Wii application". Pritom jine aplikace mi pod Homebrew jedou bez problemu.
Jaky je spravny postup pri instalaci wad ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts