Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nová omezení na Rapidshare

Dejv

Recommended Posts

Nová omezení na Rapidshare

rslogo.gif

Rapidshare. Když se řekne tohle slovo, tak se každýmu vybaví slovo warez. A warez by měl být zdarma . Nikoliv na tomhle serveru. Proto taky tahle firma prosperuje. Vzkvétá díky pohodlnosti z warez fór. Ale nebudu jenom pomlouvat, občas se tam dají najít celkem raritní věcičky. Každopádně, ten, kdo tam má účet ho má na tahání obrovskýho množství dat a to nyní Rapidshare omezil. Hlavní změna je datový limit 80GB na měsíc, což je ca 2.66GB na den. Před změnou to bylo 10GB na den, takže omezení je celkem značné. Ovšem, co si budem povídat, 80GB je málo možná pro nějakýho nemocnýho člověka , kterej stahuje kdejakou capinu v pochybný kvalitě. Před nedávnem sem měl omezení na net 10GB down, 10GB up na týden a problém sem neměl. I nějakej ten HD film sem si občas stáhnul. Ale HD bych z Rapidu fakt netahal.

Změna je platná pouze pro nové účty , majitelé starších účtů budou omezeni, až budou nuceni si účet prodloužit . Další otravná změna je, že anonymní uploady budou po 10ti staženích smazány . Pokud budete chtít data uchovat na delší dobu, bude vhodnější si zřídit sběratelský účet, který je sice zadarmo, ale je to práce navíc.

Takže ačkoliv tyhle změny možná pár lidí od Rapidshare odradí, myslím si, že stále zůstane velmi populárním serverem na sdílení dat.

EDIT: Zdroj: w-blog

Dutch: na tvoje řeči nejsem zvědavej a drž se laskavě tématu ! (Dal jsem to zde pouze jako informaci pro ostatní a ne proto aby lidi jako ty měli takové řeči ......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Warez by mel byt zdarma? Ehm.. a to rekl kdo? ;)

Tyhle omezeni mne ale sokuji a rekl bych, ze je to hlavne kvuli - hlavne ty anonymni uploady - tlaku ze strany OSA a jinych spol. ktere v posl. dobe pozadovali zasah Rapidshare ag. proti nelegalnimu obsahu na jeho serveru. Do teto doby rapidshare vyrazoval vadny obsah jen na zaklade kontroly hashu - to se ale anti-piratskym spol. zdalo nedostatecne..

Kazdopadne bych rekl, ze timto omezenim prijde Rapidshare o spoustu zakazniku - minimalne ja jsem si po zjisteni omezeni na 2.66GB na den ucet jiz neprodlouzil (jinak bych to, jako pravidelny zakaznik rapidshare, udelal).

Zde nejde o 80GB.. 80GB je az kam, to nikdy nevyuziji, ale vadi mi tech 2.66GB na den - nastradat se to muze, ale jen pomerne malo, takze bych nerad stahoval film na dva dny. Navic jsem mel - ac je to zakazane - ucet sdileny s kamosema, jelikoz jsem ho sam nikdy nevyuzil - jak rikas, i 80GB je dost.

EDIT: souhlas s Dantem, meni se to tam ted posledni dobou porad, takze je pravda, ze za chvili to zase muze byt uplne jinak.

Odkaz ke komentáři

Pokud se nepletu, tak je to na den neomezený nebo zůstává 10GB jako dříve. Těch 2,66 je jen zprůměrovaná hodnota...vypadá to totiž hodně logicky, že daj setinnové limitní číslo...

BTW.

Za kradení článků by se měli dávat taky minimálně body, když už je tady člověk dostává za každou volovinu. :)

Odkaz ke komentáři

You want to download the following file: [url="http://rapidshare.com/files/41084214/Futurama_-_S02E08_-_Xmas_StoryupbyMARECKO212.part1.rar"]http://xxxxxx.rar[/url] | 100000 KB
 You have exceeded the download limit.
You can download 2.66  Gigabytes per day. 2.66  Gigabytes are equal to 2.660.000.000  Bytes.

Heh no tak nova omezeni celkem pocituji.... K*RVA

Odkaz ke komentáři

mam PA a stejne mi to hlásí: You have exceeded the download limit.

a mam ho placeny pred tim datem... takze asi zadnych 10 gb...

nemas pravdu fakt to tak je tohle tam mam cervenym

You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 14.08.2009. It is 277 days remaining.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu