Dejv Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Nová omezení na Rapidshare Rapidshare. Když se řekne tohle slovo, tak se každýmu vybaví slovo warez. A warez by měl být zdarma . Nikoliv na tomhle serveru. Proto taky tahle firma prosperuje. Vzkvétá díky pohodlnosti z warez fór. Ale nebudu jenom pomlouvat, občas se tam dají najít celkem raritní věcičky. Každopádně, ten, kdo tam má účet ho má na tahání obrovskýho množství dat a to nyní Rapidshare omezil. Hlavní změna je datový limit 80GB na měsíc, což je ca 2.66GB na den. Před změnou to bylo 10GB na den, takže omezení je celkem značné. Ovšem, co si budem povídat, 80GB je málo možná pro nějakýho nemocnýho člověka , kterej stahuje kdejakou capinu v pochybný kvalitě. Před nedávnem sem měl omezení na net 10GB down, 10GB up na týden a problém sem neměl. I nějakej ten HD film sem si občas stáhnul. Ale HD bych z Rapidu fakt netahal. Změna je platná pouze pro nové účty , majitelé starších účtů budou omezeni, až budou nuceni si účet prodloužit . Další otravná změna je, že anonymní uploady budou po 10ti staženích smazány . Pokud budete chtít data uchovat na delší dobu, bude vhodnější si zřídit sběratelský účet, který je sice zadarmo, ale je to práce navíc. Takže ačkoliv tyhle změny možná pár lidí od Rapidshare odradí, myslím si, že stále zůstane velmi populárním serverem na sdílení dat. EDIT: Zdroj: w-blog Dutch: na tvoje řeči nejsem zvědavej a drž se laskavě tématu ! (Dal jsem to zde pouze jako informaci pro ostatní a ne proto aby lidi jako ty měli takové řeči ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 ne, že bych ti chtěl do toho mluvit....ale...na rapidsharu se to mění co chvíli....za měsíc to zas může být jinak...tam se to pořád řeší, tak nevím proč topic....jinak souhlasím, že dat je málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Warez by mel byt zdarma? Ehm.. a to rekl kdo? ;) Tyhle omezeni mne ale sokuji a rekl bych, ze je to hlavne kvuli - hlavne ty anonymni uploady - tlaku ze strany OSA a jinych spol. ktere v posl. dobe pozadovali zasah Rapidshare ag. proti nelegalnimu obsahu na jeho serveru. Do teto doby rapidshare vyrazoval vadny obsah jen na zaklade kontroly hashu - to se ale anti-piratskym spol. zdalo nedostatecne.. Kazdopadne bych rekl, ze timto omezenim prijde Rapidshare o spoustu zakazniku - minimalne ja jsem si po zjisteni omezeni na 2.66GB na den ucet jiz neprodlouzil (jinak bych to, jako pravidelny zakaznik rapidshare, udelal). Zde nejde o 80GB.. 80GB je az kam, to nikdy nevyuziji, ale vadi mi tech 2.66GB na den - nastradat se to muze, ale jen pomerne malo, takze bych nerad stahoval film na dva dny. Navic jsem mel - ac je to zakazane - ucet sdileny s kamosema, jelikoz jsem ho sam nikdy nevyuzil - jak rikas, i 80GB je dost. EDIT: souhlas s Dantem, meni se to tam ted posledni dobou porad, takze je pravda, ze za chvili to zase muze byt uplne jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Podle me je to pekne na ****! Takovy nechutny omezeni je nejnizsi za celou dobu co mam rapid predplacenej (a ze pekne dlouho). V Zari takovy pekny novinky a v Rijnu takova studena sprcha. Doufam, ze to brzy srovnaji alespon na 5 GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Zrovna vcera jsem kupoval roční účet.... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 omezeni 2.66 GB na den neni, nevim, co to motate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 těch 2,66 je jenom průměr že na celý měsíc to vychází na 2,66 GB na den ? nebo každý den se může stahnout maximálně 2,66 GB a zbytek až další den ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Dejv - aspon zdroj si mohl napsat,je to okopčený z w-blogu :dozey: ... ... RS suxxx,BTT rulezzz ... takže mě to ani nijak neštve :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Pokud se nepletu, tak je to na den neomezený nebo zůstává 10GB jako dříve. Těch 2,66 je jen zprůměrovaná hodnota...vypadá to totiž hodně logicky, že daj setinnové limitní číslo... BTW. Za kradení článků by se měli dávat taky minimálně body, když už je tady člověk dostává za každou volovinu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Tak já nevím ale Traffic left mám pořád na: 10 000 mb... účet jsem si prodloužil před týdnem a to na další rok. Ani v rapidNews o tom nic nepíšou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 http://rapidshare.com/news.html tady to pisou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 You want to download the following file: [url="http://rapidshare.com/files/41084214/Futurama_-_S02E08_-_Xmas_StoryupbyMARECKO212.part1.rar"]http://xxxxxx.rar[/url] | 100000 KB You have exceeded the download limit. You can download 2.66 Gigabytes per day. 2.66 Gigabytes are equal to 2.660.000.000 Bytes. Heh no tak nova omezeni celkem pocituji.... K*RVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Chyba lávky, fakt je to 2,66GB na den... ...Jsem zvědav jak dlouho jim to vydrží, protože takhle odsud nepude nic stáhnout. Nikdo nebude chtít sosat DVD obsahy x dnů a ještě si přitom plejtvat limit. Vsadim se, že to do dvou měsíců zrušej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 nevím odkdy je to platné...účty které jsou zaplacené před tímto datem mají stále 10GB na den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
činkin Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Toto omezení vyšlo v platnost od 23.10.2008,pro nově zřízené i pro prodloužení stávajících účtů.Jenom ti co ho před tímto datem založily nebo prodloužily můžou čerpat data jak předtím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 nevím odkdy je to platné...účty které jsou zaplacené před tímto datem mají stále 10GB na den... mam PA a stejne mi to hlásí: You have exceeded the download limit. a mam ho placeny pred tim datem... takze asi zadnych 10 gb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 mam PA a stejne mi to hlásí: You have exceeded the download limit.a mam ho placeny pred tim datem... takze asi zadnych 10 gb... nemas pravdu fakt to tak je tohle tam mam cervenym You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 14.08.2009. It is 277 days remaining. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 vcera jsem prodlouzil PA a stahl 9 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 2.66GB je extremne malo.... napr taky CoD stiahnuty za 3 dni? :D wow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
činkin Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Sice 2,66GB není žádná hitparáda,ale pořád CoD když budu na svém půlročním PA účtu stahovat 3.dny tak je to vyjádřeno penězi 14,73Kč+DVD ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 tak to je k ničemu... to si už účet rozhodně nekoupím dokud se to nezmění... takhle mi to přesně nevyhovuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 to vite no...paroubek vladne s KSC a hned nas zacnou utlacovat...je to tady panove..pripravte se na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 no ja sem v klidku mam rocni PA takze to pristiho srpna mam 10GB na den:D:D: takze mi to je jaksi jedno tahle news:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.