Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

G Firmware

Otázka

Odesláno

Dneska jsem se byl podivat po PSP, dival jsem se v Elektroworldu.

V Electroworldu jsem na krabici uvidel ono spatne pismenko G, takze flashnout nepujde? mozna bych mohl pozadavat o vyzkouseni a zjistit jaky ma firmware ale toho Gcka se celkem bojim :(, cetl jsem ostatni topiky ale moc veci jsem nepochopil :) kdyz to ma firmware 3.95 tak ma take pismenko G nebo mensi? stejna otazka plati pro firmware 4.00 a 4.01 jestli jsem to pochopil tak u techto flash jeste jde - nejde az od 4.05 ale vsechny maji pismenko G... je to tak? :)

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Dneska jsem se byl podivat po PSP, dival jsem se v Elektroworldu.

V Electroworldu jsem na krabici uvidel ono spatne pismenko G, takze flashnout nepujde? mozna bych mohl pozadavat o vyzkouseni a zjistit jaky ma firmware ale toho Gcka se celkem bojim :(, cetl jsem ostatni topiky ale moc veci jsem nepochopil :) kdyz to ma firmware 3.95 tak ma take pismenko G nebo mensi? stejna otazka plati pro firmware 4.00 a 4.01 jestli jsem to pochopil tak u techto flash jeste jde - nejde az od 4.05 ale vsechny maji pismenko G... je to tak? :)

kdyz mas u 3.95 G tak to nevadi ne ? :D

nebo to muze bejt jakejkoliv firmware ale nesmi tam bejt to G ? xD mam v tom take gulas a resim stejnou otazku jakoy ty.. zitra se hodlam take vydat do EW pro psp

• 0
Odesláno
Mam v tom porad castecny gulas :)

PSP co pujde flashnout ma napr puvodni firmware 3.95 a pismenko G, a psp co nepujde (snad zatim) flashnout ma firmware 4.01 + a pismenko taky G?

Na to "slavný" G se vykašli:) Já minulej tejden koupuil PSP s tím G ale s OFW 3.95 a flashnout šlo. A na netu bych nic nekupoval je to o držku. No a v obchodě si to PSP puč a podívej se do System info, zjisti OFW a když to bude max 3.95 tak to ber:psp:

• 0
Odesláno
omg,asi nevite ze pandora flashne jakejkoliv fw,no joooo....ono se totoiz jedna o ot ze PSP s temahle firmwarama maj "PANDORA ODOLNOU ZAKLADOVKU" -boo yeah to je ono,jde to jakou ma to PSP zakladovku,ne fw ale to byste o tom museli aspon trosicku enco cist ;)

Fakt jo, seš moc hodnej kluk žes nám to řekl:roll:

Ty nový základovky ale rozjedou OFW 4.xx a výš takže když máš OFW do 3.95 tak to flashnout pujde. Příště neházej machra ty BOO YEAH, to si dělej na mamu třeba

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu